ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Νέες επιθέσεις από τα τουρκικά ΜΜΕ κατά Μ.Βορίδη: «Είσαι περιθωριακός και μπάσ@@@@ος»

Νέες επιθέσεις από τα τουρκικά ΜΜΕ κατά Μ.Βορίδη: «Είσαι περιθωριακός και μπάσ@@@@ος»

Τα τουρκικά ΜΜΕ συνεχίζουν τις επιθέσεις κατά του Μ. Βορίδη.

Τι είχε πει ο Μ. Βορίδης:

Μιλώντας στην εκπομπή «ΜEGA Σαββατοκύριακο» πριν δύο ημέρες, ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Μάκης Βορίδης σημείωσε πως η Τουρκία φερόταν διαφορετικά όσο είχε ευρωπαϊκές φιλοδοξίες και προσανατολισμό. Πρόκειται για μια «άθλια απόφαση», καθώς φαίνεται ότι η Τουρκία δεν ενδιαφέρεται πλέον να έχει καλές σχέσεις με οποιοδήποτε δυτικό κράτος και διεθνές σύστημα.

«Οργή, αγανάκτηση, στενοχώρια ειδικά στην Ελλάδα και αίσθηση βαθύτατης προσβολής. Η Αγία Σοφία δεν είναι απλώς ένα παγκόσμιο μνημείο πολιτισμού, αλλά ένα παγκόσμιο χριστιανικό, ορθόδοξο σύμβολο» συμπλήρωσε ο κ. Βορίδης.

«Χρειάζονται απαντήσεις από την διεθνή κοινότητα και φυσικά από την Ελλάδα»

Ερωτηθείς μάλιστα για το είδος των απαντήσεων που θα πρέπει να δοθούν από ελληνικής πλευράς, ο κ. Βορίδης σχολίασε πως ένα από αυτά που μπορούν να γίνουν άμεσα και θα ήταν μια κίνηση «εξόχως συμβολική», έχει να κάνει με το μουσείο του Κεμάλ Ατατούρκ στη Θεσσαλονίκη και τη μετατροπή του σε μουσείο μνήμης Γενοκτονίας του ελληνισμού.”

Αυτές οι δηλώσεις εκνεύρισαν τους Τούρκους, με τον δημοσιογράφο Ahmet Hakan σήμερα να ξεπερνάει τα όρια!

Συγκεκριμένα ανέφερε:

”Είσαι μπά@@@δος! Δεν μπορείς να μιλάς έτσι για τον Κεμάλ. Είσαι περιθωριακός. Θα έπρεπε να ντρέπεσαι. Έλληνες ανοίξτε ένα τζαμί και στην Αθήνα!”

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

https://twitter.com/Hurriyet/status/1282555358356090880

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.