ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Κομοτηνή: Προκλητική τελετή για τον Σαδίκ Αχμέτ πραγματοποιεί το τουρκικό προξενείο

Σήμερα στις 19:00

Κομοτηνή: Προκλητική τελετή για τον Σαδίκ Αχμέτ πραγματοποιεί το τουρκικό προξενείο

Μπορεί στην Αθήνα να μιλούν για το «καλό» κλίμα με την Τουρκία, ωστόσο το τουρκικό προξενείο συνεχίζει την προκλητική στάση του, καθώς ετοιμάζει τελετή για τον Αχμέτ Σαδίκ.

Συγκεκριμένα σήμερα στις 19:00 θα πραγματοποιηθεί τελετή για τον Σαδίκ Αχμέτ, στον τάφο του στην Κομοτηνή. Ο Σαδίκ ίδρυσε το πρώτο τουρκοκίνητο κόμμα στην ελληνική επικράτεια και προωθούσε την τουρκική προπαγάνδα, γι’ αυτό και μετά τον θάνατό του σε τροχαίο, στην Τουρκία τον έχουν αναγάγει σε ήρωα.

Την περασμένη Παρασκευή ο Τούρκος ΥΠΕΞ Χακάν Φιντάν υποδέχτηκε τη χήρα του Σαδίκ, Ισίκ, και τον γιο του και μάλιστα σε σχετική ανάρτηση γίνεται αναφορά ότι η Ισίκ είναι επίτιμη πρόεδρος του περιβόητου κόμματος DEB που εξακολουθεί να δραστηριοποιείται στη Θράκη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.