ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Νέα επίθεση του Ρ.Τ.Ερντογάν: «Η Ελλάδα προκαλεί τα αεροσκάφη και τους ψαράδες μας»

Ανεβάζει και πάλι τους τόνους ο Ερντογάν

Νέα επίθεση του Ρ.Τ.Ερντογάν: «Η Ελλάδα προκαλεί τα αεροσκάφη και τους ψαράδες μας»

Νέες προκλητικές δηλώσεις κατά της Ελλάδας εξαπέλυσε για άλλη μια φορά ο πρόεδρος της Τουρκίας, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, ο οποίος κατηγόρησε τη χώρα μας ότι παραβιάζει συνθήκες, εναέριο χώρο και χωρικά ύδατα στο Αιγαίο.

Σε συνέντευξη του στο κρατικό TRT, ο πρόεδρος της Τουρκίας, Ρετζέτ Ταγίπ Ερντογάν, ερωτηθείς για τις σχέσεις με την Ελλάδα, είπε:

“Η Ελλάδα έχει μία επιθετική συμπεριφορά, που έρχεται σε αντίθεση με τις σχέσεις καλής γειτονίας και δεν μπορεί να γίνει αποδεκτή. Αυτό που την ενοχλεί είναι ότι η Τουρκία έχει εξέχουσα θέση σε διεθνές επίπεδο και αυτό την οδηγεί σε παράνομες ενέργειες, στις οποίες εμείς πρέπει να απαντήσουμε. Κάνει παράλογες και απελπισμένες κινήσεις.

Η Ελλάδα έχει υποχρεώσεις τις οποίες δεν εκπληρώνει, παραβιάζει την περιοχή μας, προκαλεί τα αεροσκάφη και τους ψαράδες μας. Αυτά είναι επικίνδυνα βήματα”, είπε χαρακτηριστικά, προσθέτοντας ότι “η Ελλάδα δεν πρέπει να εξοπλίζει τα νησιά”.

Ο Ερντογάν αναφέρθηκε και στους πυραύλους Typhoon, λέγοντας ότι “έχουν προκαλέσει πανικό στην Ελλάδα. Αλλά γιατί να πανικοβάλλεται; Εμείς θα συνεχίσουμε την προετοιμασία μας. Αυτή τη στιγμή έχει βεληνεκές 560 χλμ. αλλά λέω ότι δεν είναι αρκετό. Θα το αυξήσουμε στα 1.000 χλμ. Μπορούν να κάνουν το ίδιο. Να έχουν το ίδιο σύστημα”. 

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

#038;ab_channel=PronewsTV
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.