ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Νέες προκλήσεις του Ρ.Τ.Ερντογάν: «Με τον εξοπλισμό των νησιών η Ελλάδα παραβιάζει τη Λωζάνη»

«Μπορεί το βρετανικό περιοδικό να καθορίσει την τύχη της Τουρκίας; Το έθνος μου είναι αυτό που την καθορίζει»

Νέες προκλήσεις του Ρ.Τ.Ερντογάν: «Με τον εξοπλισμό των νησιών η Ελλάδα παραβιάζει τη Λωζάνη»

Δεν έκρυψε τον εκνευρισμό του ο Ταγίπ Ερντογάν για το περιοδικό Economist και το οποίο στην τελευταία του έκδοση τον περιγράφει ως «νταή» που «οδηγεί την Τουρκία στην δικτατορία», ενώ παράλληλα βρήκε την ευκαιρία να επιτεθεί ξανά στην Ελλάδα για τον εξοπλισμό των νησιών.

Μετά την προσευχή της Παρασκευής, ο Τούρκος πρόεδρος είπε για το Economist: «Μπορεί το βρετανικό περιοδικό να καθορίσει την τύχη της Τουρκίας; Το έθνος μου είναι αυτό που την καθορίζει. Ό,τι λέει το έθνος μου, θα καθορίσει όσα συμβούν στην Τουρκία».

Σχολιάζοντας τα εξοπλιστικά της Ελλάδας, ο Ερντογάν δήλωσε: «Με τον εξοπλισμό των νησιών, κάνουν αντίθετα βήματα όσον αφορά τη Συνθήκη της Λωζάνης και άλλες συμφωνίες. Όσα δηλώνει ο Μητσοτάκης δεν αρκούν για να καθορίσουν την τύχη της περιοχής. Εμείς κάνουμε τα απαραίτητα, οι Έλληνες ασ φροντίσουν τους εαυτούς τους».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

#038;ab_channel=PronewsTV
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.