ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Προκαλεί ξανά ο Ρ.Τ.Ερντογάν: «Ο Κ.Μητσοτάκης ζητά βοήθεια από τις ΗΠΑ κατά της Τουρκίας»

Συνεχίζει να ανεβάζει τους τόνους και να προκαλεί ο Ερντογάν

Προκαλεί ξανά ο Ρ.Τ.Ερντογάν: «Ο Κ.Μητσοτάκης ζητά βοήθεια από τις ΗΠΑ κατά της Τουρκίας»

Επιμένει στην εμπρηστική ρητορική κατά της Ελλάδας ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογαν, ο οποίος εξαπέλυσε επίθεση με αναφορές ακόμα και στον ίδιο τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη.

«Ο Έλληνας πρωθυπουργός ζητεί βοήθεια από τις ΗΠΑ. Για ποιο πράγμα; Εναντίον της Τουρκίας. Ό,τι κι αν κάνετε, θα κάνουμε πάντα ό,τι χρειάζεται και είμαστε έτοιμοι να το κάνουμε», είπε χαρακτηριστικά ο Τούρκος πρόεδρος μιλώντας στο εναρκτήριο πρόγραμμα της εβδομάδας Mevlid-i Nebi, που θα κορυφωθεί στα γενέθλια του Μωάμεθ, στις 7 Οκτωβρίου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Παράλληλα, επανέλαβε τον ισχυρισμό πώς «τα ελληνικά πλοία θάβουν αθώους ανθρώπους στο Αιγαίο». «Ακούγεται η φωνή του κόσμου; Όχι. Οι φρεγάτες μας τρέχουν και τους σώζουν από τη θάλασσα. Γιατί είμαστε μουσουλμάνοι. Εκπληρώνουμε τις απαιτήσεις των μουσουλμάνων μας», είπε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.