Αφγανιστάν: Ταλιμπάν εκτέλεσαν έξι μέλη οικογένειας – Μεταξύ τους ένα βρέφος 40 ημερών

Αφγανιστάν: Ταλιμπάν εκτέλεσαν έξι μέλη οικογένειας – Μεταξύ τους ένα βρέφος 40 ημερών

Έξι μέλη της ίδιας οικογένειας σκοτώθηκαν από άγνωστους ενόπλους στην βόρεια επαρχία Φαριάμπ στο Αφγανιστάν, δήλωσαν σήμερα αξιωματούχοι.

Μεταξύ των νεκρών είναι ένα βρέφος 40 ημερών, σύμφωνα με το μέλος του επαρχιακού συμβουλίου Μοχάμαντ Ρούζι και τον εκπρόσωπο Καρίμ Σόρους του αρχηγού της αστυνομίας.

Το περιστατικό σημειώθηκε αργά χθες το βράδυ στην περιοχή Άντκοϊ της επαρχίας, ενώ η αστυνομία δεν έχει ακόμη αποσαφηνίσει ποια ήταν τα κίνητρα της επίθεσης, σύμφωνα με τον Σόρους.

Ένα βρέφος επίσης 40 ημερών τραυματίστηκε όπως και άλλος ένας ενήλικας από την επίθεση αυτή με πυρά, σύμφωνα με την αστυνομία της επαρχίας Φαριάμπ. Η σχέση των δύο τραυματιών με τους νεκρούς δεν έχει προς το παρόν αποσαφηνιστεί.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Την ίδια ώρα φωτογραφίες που φέρεται ότι τραβήχτηκαν από το περιστατικό κυκλοφορούν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης στο Αφγανιστάν, αλλά δεν έχει επαληθευτεί η γνησιότητά τους.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.