
Τα διυλιστήρια πετρελαίου στην ρωσική πολη Τουάπσε καίγονται μετά από επιδρομή ουκρανικών droens.
Νωρίτερα, τρεις δεξαμενές είχαν ήδη πάρει φωτιά στο λιμάνι μετά την επίθεση που έλαβε χώρα τη νύχτα.
Αυτή την στιγμή μία τέταρτη δεξαμενή φαίνεται ότι εξερράγη.
😆 The situation in Tuapse remains tense
According to preliminary reports, another storage tank may have exploded at the refinery.
Earlier, three tanks were already on fire in the port following the overnight attack. https://t.co/Cwe39FB4Ux pic.twitter.com/LyGfVSGNGn
— NEXTA (@nexta_tv) April 16, 2026
Οι Ρώσοι ακόμα δεν έχουν λύσει το πρόβλημα με τα ουκρανικά drones.
Ίσως γιατί στην πραγματικότητα πολεμούν μόνοι τους εναντίον ολόκληρης της ΕΕ η οποία βρίσκεται πίσω από την Ουκρανία και την εξοπλίζει διαρκώς.
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.