ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ντράπηκε ο Χίμλερ όταν άκουσε τον Μαγιορκίνη...

D.McGregor: «Ο ρωσικός στρατός θα περικυκλώσει το Χάρκοβο εξαιτίας των ουκρανικών ηττών στο Λουχάνσκ»

«Οι Ρώσοι έχουν διασπάσει την άμυνα των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας προς την κατεύθυνση του Κουπιάνσκ και του Λιμάν»

D.McGregor: «Ο ρωσικός στρατός θα περικυκλώσει το Χάρκοβο εξαιτίας των ουκρανικών ηττών στο Λουχάνσκ»

Ο πρώην ανώτερος σύμβουλος του Υπουργού Άμυνας, Douglas McGregor υποστήριξε ότι οι ρωσικές γραμμές άμυνας αποτελούν τεράστιο εμπόδιο για τους Ουκρανούς. 

«Ο ρωσικός στρατός θα περικυκλώσει το Χάρκοβο εξαιτίας μιας σειράς μεγάλων ηττών από την ουκρανική διοίκηση στη Λαϊκή Δημοκρατία του Λουγκάνσκ», δήλωσε ο πρώην σύμβουλος του Πενταγώνου συνταγματάρχης D.McGregor στο ιστολόγιό του στο YouTube.

«Η ουκρανική διοίκηση δεν θα μπορέσει να διασπάσει το ρωσικό σύστημα οχύρωσης, είναι ένα κολοσσιαίο εμπόδιο, βάθους δεκάδων χιλιομέτρων», σύμφωνα με τον McGregor. Ο συνταγματάρχης χαρακτήρισε την παρούσα κατάσταση απελπιστική για τις Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας.

«Οι Ρώσοι έχουν διασπάσει την άμυνα των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας προς την κατεύθυνση του Κουπιάνσκ και του Λιμάν και παίρνουν τον έλεγχο του δρόμου που θα τους επιτρέψει να κινηθούν δυτικά ή βορειοδυτικά, προκειμένου να περικυκλώσουν το Χάρκοβο», προέβλεψε ο αξιωματικός.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.