ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στο έδαφος!

Ρωσική «απάντηση» στην Eurovision για την «συμπαράσταση» στο Τάγμα Αζόφ: Τους καίνε «σαν τα ποντίκια» με εμπρηστικά όπλα!

Μαζί τους καίγονται και ξένοι μισθοφόροι

Ρωσική «απάντηση» στην Eurovision για την «συμπαράσταση» στο Τάγμα Αζόφ: Τους καίνε «σαν τα ποντίκια» με εμπρηστικά όπλα!

Η Ρωσία έδωσε την απάντησή της σήμερα στην Eurovision και το ουκρανικό συγκρότημα Kalush Orchestra που με το τραγούδι “Stefania” τους απονεμήθηκε ουσιαστικά η πρώτη θέση και έσπευσαν να στείλουν την συμπαράστασή του στους εγκλωβισμένους Αζοφίτες στο Αζοφστάλ: Τους καίνε σαν τα ποντίκια!

Μαζί με τους δυτικούς μισθοφόρους που είναι εγκλωβισμένοι μαζί τους, όπως θα δείτε στην συνέχεια.

Το ρωσικό πυραυλικό πυροβολικό εξαπέλυσε μπαράζ με εμπρηστικές ρουκέτες 9M22S με την κεφαλή καυσίμου 9N510, η οποία περιέχει 180 μεμονωμένα εμπρηστικά στοιχεία σχεδιασμένα για την έναρξη πυρκαγιών.

Αυτά τα εμπρηστικά στοιχεία αποτελούνται από πρίσματα κατασκευασμένα από κράμα μαγνησίου γνωστό ως ML-5, γεμάτο με πυροτεχνική σύνθεση παρόμοια με τον θερμίτη.

Τα βλήματα ρίχθηκαν στις οπές που είχαν ανοίξει πριν συμβατικές βολές του ρωσικού πυροβολικού.

Όλα αυτά για να συγκεντρώσουν τους εναπομείναντες Αζοφίτες στα κεντρικά υπόγεια.

«Oι δυνάμεις μας πραγματοποιούν επιχείρηση ώστε να οδηγήσουν τις ουκρανικές δυνάμεις βαθιά στο έδαφος του εργοστασίου Azovstal στη Μαριούπολη» δήλωσε ο Αλεξάντερ Χοντακόφσκι, διοικητής της ταξιαρχίας Βοστόκ.

Και συνέχισε: «Οι περισσότερες δυνάμεις μας αποχώρησαν από την Μαριούπολη. Οι ενέργειες στο Azovstal πραγματοποιούνται στην περιφέρεια προκειμένου να οδηγήσουν τους Ουκρανούς στο κεντρικό τμήμα του Azovstal».

Στο μεταξύ αποκαλύπτεται ότι τουλάχιστον τρεις στρατιωτικοί εν αποστρατεία του Ηνωμένου Βασιλείου βρίσκονται εγκλωβισμένοι με τους νεοναζί του Τάγματος Αζόφ στο εργοστάσιο Azovstal στη Μαριούπολη, όπως ανέφερε η Daily Express, επικαλούμενη μαρτυρία ενός άλλου πρώην Βρετανού στρατιωτικού

Σύμφωνα με το δημοσίευμα:

«Και οι τρεις άνδρες στο ουκρανικό χαλυβουργείο υπηρέτησαν στον βρετανικό στρατό. Ξέρω ότι δύο υπηρέτησαν στο Αφγανιστάν , αλλά, όπως εγώ, εξεπλάγησαν από την ένταση της σύγκρουσης», ανέφερε η εφημερίδα, σύμφωνα με τα όσα είπε ο στρατιώτης.

Σύμφωνα με τον μισθοφόρο, πήγαν στην Ουκρανία πριν από την έναρξη της ρωσικής εισβολής προκειμένου «να ενωθούν με τους Ουκρανούς στα ανατολικά (στο Ντονμπάς)».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ωστόσο, οι συμπολίτες του στάλθηκαν στο νότο, όπου ενίσχυσαν το νεοναζιστικό σύνταγμα Αζόφ, σημειώνει το δημοσίευμα του Ria Novosti.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.