ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Επιθέσεις κατασκόπων της Μοσάντ από το εσωτερικό του Ιράν

Το Ιράν έχει εμβαθύνει τους στρατιωτικούς δεσμούς του με τη Ρωσία, προμηθεύοντας στον ρωσικό στρατό μη επανδρωμένα αεροσκάφη

Επιθέσεις κατασκόπων της Μοσάντ από το εσωτερικό του Ιράν

Μια ύποπτη επίθεση με μη επανδρωμένο αεροσκάφος του Ισραήλ έπληξε μια ιρανική στρατιωτική εγκατάσταση στο Ισφαχάν στις 28 Ιανουαρίου, φέρεται ότι η επίθεση αποτελεί μέρος μιας νέας προσπάθειας περιορισμού της Τεχεράνης.

Αναλυτές ισχυρίζονται ότι η ύποπτη επίθεση με μη επανδρωμένο αεροσκάφος στο Ισφαχάν είναι μέρος μιας νέας προσπάθειας για τον περιορισμό της Ισλαμικής Δημοκρατίας.

Οι παρατεταμένες προσπάθειες για την αναβίωση της πυρηνικής συμφωνίας του 2015 μεταξύ του Ιράν και των παγκόσμιων δυνάμεων έχουν αποτύχει.

Ελλείψει συμφωνίας, η Τεχεράνη έχει συγκεντρώσει αρκετό ουράνιο υψηλού εμπλουτισμού για να κατασκευάσει πολλά πυρηνικά όπλα, σύμφωνα με την Ατομική Υπηρεσία των Ηνωμένων Εθνών.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

#038;ab_channel=PronewsTV
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.