ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Γ.Πριγκόζιν: «Η ουκρανική αντεπίθεση ήδη έχει αρχίσει»

Η «ενεργός φάση» της αντεπίθεσης ενδέχεται να αρχίσει τις προσεχείς μέρες, είπε ο επικεφαλής της ομάδας Wagner

Γ.Πριγκόζιν: «Η ουκρανική αντεπίθεση ήδη έχει αρχίσει»

Ο επικεφαλής της ρωσικής οργάνωσης Wagner Γιεβγκένι Πριγκόζιν δήλωσε σήμερα ότι πιστεύει πως η αντεπίθεση της Ουκρανίας έχει ήδη αρχίσει και ότι οι δυνάμεις του παρατηρούν αυξημένη δραστηριότητα κατά μήκος του μετώπου

Σε ανακοίνωση που δημοσίευσε η υπηρεσία Τύπου της Wagner στο Telegram, ο Πριγκόζιν αναφέρει ότι η «ενεργός φάση» της αντεπίθεσης ενδέχεται να αρχίσει τις προσεχείς μέρες.

Η δήλωσή του έρχεται την ώρα που οι Ουκρανοί πραγματοποίησαν ένα «μπαράζ» επιθέσεων με drones, ανάμεσά τους και η επίθεση στο Κρεμλίνο, η οποία φέρεται αν είχε στόχο τον ίδιο τον πρόεδρο Βλαντιμίρ Πούτιν.

Νωρίτερα ο κυβερνήτης της περιφέρειας του Κρασνοντάρ της Ρωσίας δήλωσε ότι το Κίεβο επιτυγχάνει πλήγματα με drones βαθιά στο ρωσικό έδαφος καθώς μεγάλη εγκατάσταση αποθήκευσης καυσίμων τυλίχθηκε στις φλόγες. 

Η πυρκαγιά αυτή κατατάσσεται στις «πιο δύσκολες» σε ό,τι αφορά την κατάσβεσή της, τόνισε μέσω της πλατφόρμας Telegram ο Βενιαμίν Κοντράτιεφ, ο κυβερνήτης της Κρασνοντάρ, περιφέρειας της νοτιοδυτικής Ρωσίας –απέναντι στην Ουκρανία–, στην άλλη πλευρά της Αζοφικής Θάλασσας.

Οι δεξαμενές καυσίμων βρίσκονται στο χωριό Βόλνα λίγο έξω από το λιμάνι του Τάμαν, ακριβώς στην άλλη πλευρά της γέφυρας του Κερτς απέναντι από την χερσόνησο της Κριμαίας και τροφοδοτεί τα ρωσικά στρατεύματα της περιοχής.

Οι Ρώσοι αναφέρουν πως η φωτιά προς το παρόν είναι υπό έλεγχο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.