ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Καλή επιτυχία σε όλα τα παιδιά!

Γαλλία: Χειροπέδες πέρασαν σε δύο άνδρες που έκαναν «κατάληψη» σε βίλα πρώην γαμπρού του Β.Πούτιν (βίντεο)

Οι γαλλικές αρχές ξεκίνησαν έρευνα για «παραβίαση κατοικίας»

Γαλλία: Χειροπέδες πέρασαν σε δύο άνδρες που έκαναν «κατάληψη» σε βίλα πρώην γαμπρού του Β.Πούτιν (βίντεο)

Στην σύλληψη δύο ανδρών στη νοτιοδυτική Γαλλία προχώρησαν οι αρχές καθώς εισέβαλαν σε μια βίλα που ανήκει στον πρώην γαμπρό του Βλαντιμίρ Πούτιν, μετέδωσε σήμερα το Γαλλικό Πρακτορείο επικαλούμενο μια δικαστική πηγή.

Ο Κίριλ Σαμάλοφ παρουσιάζεται από τα διεθνή ΜΜΕ ως ο πρώην γαμπρός του Ρώσου προέδρου, μετά τον γάμο του με την Κατερίνα Τικόνοβα, μικρότερη κόρη του Πούτιν.

Ένας ακτιβιστής, ο Πιερ Χαφνέρ, γνωστός για τη συμμετοχή στου κίνημα των Κίτρινων Γιλέκων και ένας άνδρας που δηλώνει πως αντίκειται στο καθεστώς του Βλαντιμίρ Πούτιν εισέβαλαν στη βίλα «το τελευταίο 48ωρο», σύμφωνα με την πηγή που πρόσκειται στην υπόθεση.

Σε ένα βίντεο που ο Χαφνέρ ανήρτησε στο YouTube, διακρίνεται ένας από τους δύο άνδρες να τριγυρίζει μέσα στο τεράστιο οίκημα, που χτίστηκε υπό τον αυτοκράτορα Ναπολέοντα και διαθέτει μια θαυμάσια θέα στον ωκεανό.

«Αυτή η κατοικία αγοράστηκε με χρήματα που κλάπηκαν από τον Πούτιν, από τη μαφία του, (χρήματα) του ρωσικού λαού και των λαών που καταπιέζονται από τη Ρωσία του Πούτιν», σχολιάζει.

Σε ένα άλλο βίντεο, που αναρτήθηκε επίσης στο YouTube, ο δεύτερος άνδρας κραδαίνει την ουκρανική σημαία σε ένα από τα μπαλκόνια της βίλας. Το βίντεο είναι «ντυμένο» με υπότιτλους, όπως «Νίκη στο Μπιαρίτζ. Κατάληψη του παλατιού του Πούτιν» ή «το Σπίτι του Λαού είναι έτοιμο να υποδεχθεί πρόσφυγες του καθεστώτος Πούτιν».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.