ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Oι Ουκρανοί πέτυχαν κύρια απόβαση στη νότια όχθη του Δνείπερου: Πέρασαν τεθωρακισμένα οχήματα στο προγεφύρωμα που είχαν δημιουργήσει

Πλέον έχουν ένα Τάγμα με υποστήριξη τεθωρακισμένων σε έναν τομέα πλημμελώς φυλασσόμενο από τους Ρώσους

Oι Ουκρανοί πέτυχαν κύρια απόβαση στη νότια όχθη του Δνείπερου: Πέρασαν τεθωρακισμένα οχήματα στο προγεφύρωμα που είχαν δημιουργήσει

Oι Ουκρανοί κατάφεραν για πρώτη φορά να περάσουν τεθωρακισμένα οχήματα στην αριστερή όχθη του ποταμού Δνείπερου και να ενισχύσουν το προγεφύρωμα που έχουν δημιουργήσει εδώ και είκοσι ημέρες μεταξύ των οικισμών Πόιμα και Κρίνκι.

Αυτή την στιγμή έχει συγκεντρωθεί μία δύναμη 300 Ουκρανών Πεζοναυτών που αντιστοιχεί σε ένα τάγμα.

Όπως παραδέχονται οι ίδιοι οι Ρώσοι «ο εχθρός έχει καλή υποστήριξη πυρός από την δεξιά όχθη και χρησιμοποιεί τις νησίδες κοντά στα χωριά Πόιμα, Πισανίβκα και Πιντστέπνε».

https://twitter.com/elliotmedaglio/status/1722159447668384202

Οι Ρώσοι έχουν επιδείξει αδυναμία στην εξάλειψη του προγεφυρώματος εν μέρει γιατί το μέτωπο της Χερσώνας δεν το έχουν ενισχύσει όσο απαιτούν οι περιστάσεις καθώς έχουν επικεντρωθεί στην συγκράτηση των ουρανικών επιθέσεων σε Μπάκχμουτ και Ραμποτίνο όπως και στην προσπάθεια κατάληψης της Αβντίιβκα.

Το Κίεβο πραγματοποίησε αποβατική ενέργεια προ εικοσαημέρου στον ποταμό Δνείπερο με την οποία κατάφερε να περάσει δυνάμεις Πεζοναυτών στην υπό ρωσικό έλεγχο αριστερή όχθη.

Έκτοτε όχι μόνο κατάφεραν να παραμείνουν αλλά και να διευρύνουν το προγεφύρωμά τους.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.