ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Φόρος υγείας» σε αλάτι, ζάχαρη, αλκοόλ, καπνά! Για τα εμβόλια θα πληρώσει κανείς;

IDF: Οι ισραηλινές δυνάμεις «εξουδετέρωσαν» άλλα δύο στελέχη της Χαμάς (φώτο)

Ο ένας εκ των δολοφονηθέντων ήταν ο επικεφαλής του αντιαρματικού συστήματος στην ταξιαρχία Χαν Γιουνίς

IDF: Οι ισραηλινές δυνάμεις «εξουδετέρωσαν» άλλα δύο στελέχη της Χαμάς (φώτο)

Ο ισραηλινός Στρατός (IDF) η Σιν Μπετ (Μυστικές Υπηρεσίες), ανακοίνωσαν πως οι ισραηλινές δυνάμεις «εξουδετέρωσαν» σήμερα άλλα δύο σημαίνοντα στελέχη της Χαμάς.

Ο λόγος γίνεται για τον επικεφαλής του αντιαρματικού συστήματος στην ταξιαρχία Χαν Γιουνίς, Γιακούμπ Ασούρ και τον πρώην επικεφαλής της στρατιωτικής υπηρεσίας πληροφοριών της οργάνωσης, Μουχαμάντ Χαμίς Νταμπαμπάς.

Ο τελευταίος, εδώ και δύο χρόνια υπηρέτησε ως εκπρόσωπος της Χαμάς στη συγκέντρωση των εθνικών και ισλαμικών παρατάξεων στη Λωρίδα της Γάζας.

Οι IDF και η Σιν Μπετ ανέφεραν επίσης ότι το Ισραήλ δολοφόνησε άλλους τρεις αξιωματούχους και στελέχη της Χαμάς την προηγούμενη ημέρα: Τον Ταχσίν Μασλάμ, διοικητή λόχου που ήταν υπεύθυνος των ειδικών δυνάμεων στην Μπεΐτ Λαχία, τον Γιαχάντ Ατζάμ, αξιωματικό ερευνών στη στρατιωτική υπηρεσία πληροφοριών της οργάνωσης στο Ζεϊτούν και τον Μενίρ Χαρέβ, επικεφαλής του συστήματος πληροφοριών στην ταξιαρχία της Ράφα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.