ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Ιράκ: Έκρηξη βόμβας του ISIS βόρεια της πρωτεύουσας – Νεκρός ένας στρατιώτης

Ο Ιρακινός υπουργός Άμυνας Θάμπετ αλ Αμπάσι μετέβη επιτόπου και διέταξε να διενεργηθεί διεξοδική έρευνα

Ιράκ: Έκρηξη βόμβας του ISIS βόρεια της πρωτεύουσας – Νεκρός ένας στρατιώτης

Νεκρός έπεσε ένας στρατιώτης μετά από έκρηξη αυτοσχέδιου εκρηκτικού μηχανισμού, τοποθετημένου στο πλάι δρόμου, κοντά σε περίπολο του ιρακινού στρατού βόρεια της Βαγδάτης.

Η επίθεση έγινε στην Ταρμίγια, 25 χιλιόμετρα βόρεια της ιρακινής πρωτεύουσας, διευκρίνισε το υπουργείο.

Η τζιχαντιστική οργάνωση Ισλαμικό Κράτος (ISIS) ανέλαβε την ευθύνη για την ενέργεια, υποστηρίζοντας πως είχε αποτέλεσμα να σκοτωθεί στρατιώτης και να τραυματιστούν άλλοι εννιά.

Ο Ιρακινός υπουργός Άμυνας Θάμπετ αλ Αμπάσι μετέβη επιτόπου και διέταξε να διενεργηθεί διεξοδική έρευνα, ανέφεραν οι υπηρεσίες του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Παρότι επισήμως το Ιράκ ανακήρυξε τη «νίκη» του επί του ISIS το 2017, πυρήνες της τζιχαντιστικής οργάνωσης συνεχίζουν τον ανταρτοπόλεμο εναντίον των δυνάμεων ασφαλείας σε τομείς της χώρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.