ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

Ισραηλινός Στρατός: «Οι πολίτες του Λιβάνου θα πληρώσουν το τίμημα των επιθέσεων της Χεζμπολάχ»

Τι δήλωσε ο εκπρόσωπος του Ισραηλινού Στρατού Αντιναύαρχος Ντάνιελ Χαγκάρι

Ισραηλινός Στρατός: «Οι πολίτες του Λιβάνου θα πληρώσουν το τίμημα των επιθέσεων της Χεζμπολάχ»

Ο εκπρόσωπος του Ισραηλινού Στρατού Αντιναύαρχος Ντάνιελ Χαγκάρι υποστήριζε ότι οι πολίτες του Λιβάνου θα πληρώσουν το τίμημα των επιθέσεων της Χεζμπολάχ, η οποία στηρίζεται από το Ιράν.  

«Δεν θα συνεχιστεί αυτό οι κάτοικοι του βορρά να μην αισθάνονται ασφαλείς να επιστρέψουν στα σπίτια τους», είπε ο Ισραηλινός αξιωματικός.

Όπως ξεκαθάρισε, «η Χεζμπολάχ και η λιβανική κυβέρνηση θα φέρουν την ευθύνη για οποιεσδήποτε επιθέσεις από το έδαφος του Λιβάνου».

«Οι πολίτες του Λιβάνου θα πληρώσουν το τίμημα αυτής της ανομίας και της απόφασης της Χεζμπολάχ να είναι ο προστάτης του “ISIS”», απείλησε δε ο Χαγκάρι, χαρακτηρίζοντας τη Χαμάς τζιχαντιστική οργάνωση παρόμοια με το Ισλαμικό Κράτος.

Υπενθυμίζεται ότι ο υπουργός Άμυνας του Ισραήλ Γιοάβ Γκάλαντ προειδοποίησε το Σάββατο ότι «η Χεζμπολάχ είναι κοντά στο να κάνει ένα σοβαρό λάθος που θα τελειώσει με τους κατοίκους της Βηρυτού να εγκαταλείπουν τα σπίτια τους».

Η Χεζμπολάχ συγκρούεται με τις ισραηλινές δυνάμεις στα σύνορα από τις 8 Οκτωβρίου, και τουλάχιστον 90 άνθρωποι, εκ των οποίων οι 70 ήταν μαχητές της, έχουν σκοτωθεί. Από την ισραηλινή πλευρά έχουν σκοτωθεί έξι στρατιώτες και δύο άμαχοι. Η αντιπαράθεση αυτή επικεντρώνεται κατά κύριο λόγο στη μεθόριο και η σιιτική οργάνωση πλήττει κυρίως στρατιωτικούς στόχους στο Ισραήλ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.