ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Ισραηλινός Στρατός: «Θα μπούμε στο κέντρο της Γάζας τις επόμενες 48 ώρες» (βίντεο)

Στόχος της επιχείρησης είναι η απελευθέρωση των ομήρων και η καταστροφή των τούνελ

Ισραηλινός Στρατός: «Θα μπούμε στο κέντρο της Γάζας τις επόμενες 48 ώρες» (βίντεο)

Στέλεχος του ισραηλινού Στρατού, δήλωσε πως οι ισραηλινές δυνάμεις είναι έτοιμες να μπουν στο κέντρο της Γάζας, τις επόμενες 48 ώρες, τονίζοντας πως στόχος της επιχείρησης  είναι η απελευθέρωση των ομήρων και η καταστροφή των τούνελ.

Ανέφερε επίσης πως «όσο περνούν οι μέρες οι μαχητές της Χαμάς θα ξεμένουν από τρόφιμα, από οπλισμό και οξυγόνο, θα αναγκαστούν να βγουν προς τα έξω και εκεί θα βρισκόμαστε εμείς. Γνωρίζουμε πού είναι τα τούνελ».

Ο εκπρόσωπος των IDF, Αντιναύαρχος Ντάνιελ Χαγκάρι, δήλωσε σήμερα ότι οι χερσαίες δυνάμεις του Ισραήλ επιχειρούν βαθύτερα στην πόλη της Γάζας τις τελευταίες ώρες.

«Κατεδαφίζεται κάθε σύριγγα»

Ο Χαγκάρι τόνισε ότι ο ισραηλινός Στρατός «αυξάνει την πίεση στην πόλη της Γάζας», όπου πιστεύεται ότι βρίσκεται το κύριο προπύργιο της Χαμάς.

Πρόσθεσε ότι ο Στρατός σκότωσε αρκετούς διοικητές της Χαμάς κατά τη διάρκεια των αεροπορικών επιδρομών και επιχειρήσεων κατά τη διάρκεια της νύχτας, γεγονός που «βλάπτει σημαντικά την ικανότητα της Χαμάς να πραγματοποιεί αντεπιθέσεις» στο Ισραήλ.

Επίσης, ο Χαγκάρι τόνισε ότι οι δυνάμεις του μηχανικού κατεδαφίζουν κάθε σήραγγα που συναντούν. Από την μεριά του, ο Ισραηλινός υπουργός Άμυνας, Γιόαβ Γκάλαντ, ανακοίνωσε ότι ενέκρινε πρόσθετα στρατιωτικά σχέδια για τις επιχείρησης στο εσωτερικό της Γάζας.

Σε ένα σύντομο βίντεο δήλωσε ότι οι επιχειρήσεις των IDF την περασμένη ημέρα ήταν «πολύ εντυπωσιακές». «Ο συνδυασμός μεταξύ της Πολεμικής Αεροπορίας και των χερσαίων δυνάμεων κλονίζει τη Λωρίδα της Γάζας».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.