«Καθαρίζουν» την Μαριούπολη οι Ρώσοι: Σκοτώθηκε ηγετικό στέλεχος του «Τάγματος Αζόφ» – Άρματα μέσα στην πόλη

Οι Ουκρανοί κάνουν στάχτη την πόλη ενώ υποχωρούν

«Καθαρίζουν» την Μαριούπολη οι Ρώσοι: Σκοτώθηκε ηγετικό στέλεχος του «Τάγματος Αζόφ» – Άρματα μέσα στην πόλη

Κρανίου τόπο θυμίζει το κέντρο της Μαριούπολης, με καπνούς να βγαίνουν από τα κατεστραμμένα κτίρια, καθώς Ουκρανοί νεοναζί που είχαν «ταμπουρωθεί» επί μέρες στην πόλη ανατινάζουν κτίρια αγνοώντας αν στα υπόγεια βρίσκονται άμαχοι.

Οι ρωσικές δυνάμεις πλέον έχουν μπει στην πόλη και έχουν ξεκινήσει τις «εκκαθαρίσεις» και απελευθερώνουν την πόλη, ενώ κάνουν λόγο για συντριπτική ήττα των ουκρανικών δυνάμεων.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες ένα από τα ηγετικά στελέχη του «Τάγματος Αζόφ» σκοτώθηκε σήμερα από ρωσικά πυρά στην Μαριούπολη.

Τα βίντεο δείχνουν ρωσικά άρματα μάχης να έχουν μπει στην πόλη Volonovakva της Μαριούπολης και να ξετρυπώνουν νεοναζί που κρύβονται σε σπίτια.

Σύμφωνα με τον ουκρανικό στρατό, οι ρωσικές δυνάμεις προσπαθούν να αποκλείσουν την πόλη από τα δυτικά και τα ανατολικά. «Υπάρχουν σημαντικές απώλειες», αναφέρουν οι σχετικές ανακοινώσεις.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Να σημειώσουμε ότι σύμφωνα με τον Βαντίμ Ντενισένκο, σύμβουλο υπουργείου Εσωτερικών της Ουκρανίας περίπου 20.000 άμαχοι έχουν καταφέρει μέχρι στιγμής να αποχωρήσουν από τη Μαριούπολη με ιδιωτικά οχήματα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.