ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Λευκορωσικά στρατεύματα απλώνονται με το ρωσικό σήμα “Ζ” έξω από τα πολωνικά σύνορα και κηρύσσουν «πυρηνική ετοιμότητα»

24 ώρες μετά τις δηλώσεις του πρόεδρου Α.Λουκασένκο

Λευκορωσικά στρατεύματα απλώνονται με το ρωσικό σήμα “Ζ” έξω από τα πολωνικά σύνορα και κηρύσσουν «πυρηνική ετοιμότητα»

Λευκορωσικές τεθωρακισμένες δυνάμεις αναπτύσσονται σε απόσταση 10 χλμ. από τα σύνορα με την Πολωνία φορώντας τα σήματα “Ζ” των ρωσικών δυνάμεων στην Ουκρανία.

Περίπου 10.000 λευκορωσικά στρατεύματα προχώρησαν σε μία επίδειξη ισχύος, ενώ στην χώρα βρίσκονται περίπου 20.000 ρωσικό προσωπικό.

Όλα αυτά ενώ ο πρόεδρος της χώρας Α.Λουκασένκο ανακοίνωσε πριν δύο ημέρες ότι έχει ολοκληρωθεί η κατασκευή των βαλλιστικών πυρηνικών εγκαταστάσεων στην χώρα που θα υποδεχθούν τα ρωσικά τακτικά πυρηνικά όπλα.

Με δύναμη λιγότερη από 100.000 προσωπικό ο λευκορωσικός Στρατός έχει μία εφεδρεία 150.000 ετοιμοπόλεμων ανδρών και εθνοφυλακής  500.000 προσωπικού σε μία χώρα σχεδόν 10.000.000 κατοίκων.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

https://twitter.com/TobiAyodele/status/1642452955973427202?s=20

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.