ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Κατά τον ΣΥΡΙΖΑ επειδή δεν αναγνωρίζεται ο όρος «γυναικοκτονία» δολοφονούνται γυναίκες. Δηλαδή η γυναίκα είναι ιδιότητα και όχι άνθρωπος...

Νεκροί δώδεκα Παλαιστίνιοι από Ισραηλινά πλήγματα στη Ράφα

Τα Ισραηλινά πλήγματα είχαν στόχο σπίτια και ένα τζαμί στη Ράφα

Νεκροί δώδεκα Παλαιστίνιοι από Ισραηλινά πλήγματα στη Ράφα

Τουλάχιστον 12 Παλαιστίνιοι σκοτώθηκαν σε Ισραηλινά πλήγματα στη Ράφα, στο νότιο τμήμα της Λωρίδας της Γάζας, όπως ανακοίνωσε το υπουργείο Υγείας της Χαμάς.

Σε ανακοίνωση, το υπουργείο Υγείας αναφέρει ότι τα αεροπορικά πλήγματα είχαν ως αποτέλεσμα τον θάνατο «12 μαρτύρων και τον τραυματισμό δεκάδων τραυματιών, εκ των οποίων παιδιά και γυναίκες, που περισυνελέγησαν κάτω από τα ερείπια αφότου στοχοθετήθηκαν σπίτια και ένα τζαμί, λίγες εκατοντάδες μέτρα από το κουβεϊτιανό νοσοκομείο» στη Ράφα.

Σύμφωνα με δημοσιογράφους του Γαλλικού Πρακτορείου που βρίσκονταν στο σημείο και αυτόπτες μάρτυρες, δεκάδες σπίτια επλήγησαν.

Στήλες καπνού ήταν ορατές πάνω από την πόλη της Ράφα, σύμφωνα με εικόνες που μετέδωσε το AFPTV.

Ένα μεγάλο μέρος του 1,9 εκατομμυρίου των Παλαιστινίων εκτοπισμένων, σύμφωνα με τον ΟΗΕ, βρίσκονται στην περιοχή της Ράφα, στα σύνορα με την Αίγυπτο, για να διαφύγουν από τις μάχες που μαίνονται μεταξύ του ισραηλινού στρατού και του παλαιστινιακού Ισλαμιστικού κινήματος Χαμάς.

Ο τελευταίος απολογισμός του υπουργείου Υγείας της Χαμάς, που δημοσιεύτηκε χθες, Τρίτη, κάνει λόγο για 19.667 νεκρούς από την αρχή του πολέμου με το Ισραήλ στις 7 Οκτωβρίου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο πόλεμος ξέσπασε μετά τη χωρίς προηγούμενο αιματηρή επίθεση που διέπραξε η Χαμάς στις 7 Οκτωβρίου στο ισραηλινό έδαφος από τη Λωρίδα της Γάζας, κατά την οποία 1.140 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους, κυρίως άμαχοι, σύμφωνα με καταμέτρηση του Γαλλικού Πρακτορείου βάσει των τελευταίων επίσημων στοιχείων.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.