ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Ο Α.Λουκασένκο προετοιμάζει με δηλώσεις του απάντηση της Λευκορωσίας στις προκλήσεις των Ουκρανών…

Ο ηγέτης της κυριότερης συμμάχου της Ρωσίας στην περιοχή προειδοποιεί το Κίεβο

Ο Α.Λουκασένκο προετοιμάζει με δηλώσεις του απάντηση της Λευκορωσίας στις προκλήσεις των Ουκρανών…

Σε δηλώσεις που μπορούν να εκληφθούν και ως προετοιμασία άμεσης εμπλοκής στην ρωσο-ουκρανική σύγκρουση προχώρησε ο πρόεδρος της Λευκορωσίας  Αλεξάντερ Λουκασένκο λέγοντας χαρακτηριστικά: «Υπάρχουν συνεχείς προκλήσεις από την Ουκρανία. Συχνά με τα μη επανδρωμένα αεροσκάφη τους παραβιάζουν την γραμμή των κρατικών συνόρων. Και την ίδια στιγμή ανησυχούν και ανησυχούν λέγοντας: “Ω, μην αφήσετε τη Λευκορωσία να μπει στον πόλεμο”. Αλλά υπάρχουν συνεχείς προκλήσεις στα σύνορα».

Ειδικότερα, ο Λουκασένκο, που έχει δηλώσει ότι δεν θα προβεί ο ίδιος σε επιστράτευση, υποστήριξε ότι «στις περιοχές των συνόρων βρέθηκαν Ουκρανοί 15.000 στρατιώτες για να κατασκευάσουν οχυρωματικά έργα και να προβούν σε αναγνωρίσεις».

Σε δηλώσεις που μετέδωσε το κρατικό ειδησεογραφικό πρακτορείο BelTA, ο Λουκασένκο είπε πως η ουκρανική στρατιωτική μονάδα που έφθασε στην μεθόριο απέκλεισε τους δρόμους και εγκαθιστά σημεία ελέγχου και θέσεις βολής.

«Με μια λέξη, όχι μόνο οχυρώθηκε, αλλά έχτισε ένα τείχος. Διεξάγει συνεχώς οπτική, ραδιοηλεκτρονική και ραδιοτεχνική αναγνώριση του εδάφους, των στρατευμάτων και των αντικειμένων μας», δήλωσε ο Λουκασένκο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Είναι αλήθεια ότι οι Ρώσοι αθόρυβα μεταφέρουν μεγάλες δυνάμεις στην Λευκορωσία: Η χώρα, είναι ο συντομότερος δρόμος για το Κίεβο…

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.