ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

Ο ισραηλινός Στρατός επιβεβαίωσε ότι σκότωσε τρεις γιους του ηγέτη της Χαμάς στη Γάζα

Ο ηγέτης της Χαμάς είχε δηλώσει πως από το ισραηλινό πλήγμα στον καταυλισμό Αλ Σάτι σκοτώθηκαν επίσης εγγόνια του

Ο ισραηλινός Στρατός επιβεβαίωσε ότι σκότωσε τρεις γιους του ηγέτη της Χαμάς στη Γάζα

Τρεις γιοι του Ισμαήλ Χανίγια του ηγέτη της Χαμάς σκοτώθηκαν από ισραηλινά πλήγματα στον προσφυγικό καταυλισμό Αλ Σάτι στη Γάζα.

Ο ισραηλινός στρατός επιβεβαιώνει ότι σκοτώθηκαν οι τρεις γιοι του Χανίγια, υποστηρίζοντας ότι ήταν τρομοκράτες της Χαμάς.

Σε κοινή ανακοίνωση που εκδόθηκε από τις ισραηλινές αμυντικές δυνάμεις (IDF) και την υπηρεσία ασφαλείας του Ισραήλ Σιν Μπετ, αναφέρεται πως ο Αμίρ Χανίγια ήταν υψηλόβαθμο στέλεχος του στρατιωτικού βραχίονα της Χαμάς ενώ τα αδέρφια του, ο Χάζεμ και ο Μοχάμαντ, ήταν επίσης μέλη της οργάνωσης.

Υπογραμμίζεται μάλιστα ότι τα τρία αδέλφια «βρίσκονταν καθ’ οδόν για κάποια τρομοκρατική ενέργεια στο κεντρικό τμήμα της Γάζας», όταν χτυπήθηκε το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν.

Σύμφωνα με τους Times of Israel που επικαλούνται στρατιωτικό αξιωματούχο, ο ισραηλινός στρατός δεν έχει επιβεβαιώσει μέχρι στιγμής τις πληροφορίες για παιδιά που σκοτώθηκαν κατά την επίθεση.

Νωρίτερα, ο ηγέτης της Χαμάς είχε δηλώσει στο Al Jazeera πως από το ισραηλινό πλήγμα στον καταυλισμό Αλ Σάτι σκοτώθηκαν επίσης εγγόνια του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Παλαιστινιακά μέσα ενημέρωσης ανέφεραν ότι σκοτώθηκαν δύο εγγόνια του Χανίγια και ότι ένα τρίτο τραυματίστηκε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.