ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Οι Αμερικανοί αποσύρουν πολεμικά πλοία από την Ερυθρά Θάλασσα για να αποφύγουν την άμεση στοχοποίηση

Τι είπε μέλος του Ναυτικού των ΗΠΑ

Οι Αμερικανοί αποσύρουν πολεμικά πλοία από την Ερυθρά Θάλασσα για να αποφύγουν την άμεση στοχοποίηση

Μέλος του Ναυτικού των ΗΠΑ που βρίσκεται τοποθετημένο στην Ερυθρά Θάλασσα και στον κόλπο του Άντεν αναφέρθηκε στις σκέψεις του προσωπικού που βρίσκεται στην περιοχή:

«Ζούμε μέσα στην αγωνία σχετικά με την προοπτική μιας μεγάλης βαριάς επίθεσης στα πολεμικά πλοία του στόλου των αεροπλανοφόρων μας στην Ερυθρά Θάλασσα και στον κόλπο του Άντεν. Για το λόγο αυτό, αποφασίσαμε να αποσύρουμε πλήρως το αεροπλανοφόρο CVN 78 Gerald Ford από την περιοχή για να αποφύγουμε τα χειρότερα».

Πολλά πλοία αποσύρθηκαν από την Ερυθρά Θάλασσα. Το αεροπλανοφόρο Gerald Ford θα εγκαταλείψει επίσης την περιοχή σύντομα.

Η αποτυχία να σταματήσουν τους πυραύλους Χούθι και η αποτυχία δύο πυραύλων από το αντιτορπιλικό κλάσης Arleigh Burke να σταματήσουν δύο από τους τρεις πυραύλους Χούθι πυροδότησε περαιτέρω τον πανικό σχετικά με το τι θα συνέβαινε εάν οι επιθέσεις στόχευαν τα αντιτορπιλικά.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι πύραυλοι Χούθι διαθέτουν σύγχρονα συστήματα πυραύλων κατά των πλοίων και για πρώτη φορά στην ιστορία των πολέμων, έπληξαν πλοίο με βαλλιστικό πύραυλο κατά πλοίων.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.