Τώρα, εμένα γιατί αντί να μου μυρίζει άνοιξη μου «μυρίζουν» εκλογές;

Οι Ουκρανοί επιχείρησαν νέα επίθεση στο Κουρσκ: Διαλύουν τα τεθωρακισμένα ρωσικά FPV (βίντεο)

Κοντεύουν να φτάσουν στην περιοχή Ulanok

Οι Ουκρανοί επιχείρησαν νέα επίθεση στο Κουρσκ: Διαλύουν τα τεθωρακισμένα ρωσικά FPV (βίντεο)

Οι Ουκρανοί επιχείρησαν νέα επίθεση στην περιοχή του Κουρσκ στη Ρωσία σήμερα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, περίπου 350 Ουκρανοί στρατιώτες και περισσότερα από 50 τεθωρακισμένα οχήματα, συμμετείχαν στην επίθεση.

Μετά την ανάπτυξη δυτικών αρμάτων μάχης και IFV, οι Ουκρανοί επιτέθηκαν στις ρωσικές αμυντικές γραμμές και προχώρησαν κατά 5 χιλιόμετρα.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, κοντεύουν να φτάσουν στην περιοχή Ulanok, την οποία ελέγχουν οι Ρώσοι.

Σφοδρές μάχες μαίνονται στην περιοχή με τον ρωσικό στρατό να αμύνεται δυναμικά ενάντια στην ουκρανική επίθεση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.