ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Οι Ρώσοι ξεκίνησαν την ρίψη θερμοβαρικών βομβών στο Τσάσιβ Γιαρ

Έχουν μάθει το μάθημα του Μπάκχμουτ

Οι Ρώσοι ξεκίνησαν την ρίψη θερμοβαρικών βομβών στο Τσάσιβ Γιαρ

Ο αριθμός ρίψεων βομβών FAB-250/500 από την ρωσική Αεροπορία έχει σχεδόν διπλασιαστεί στο Τσάσιβ Γιάρ, αλλά το σημαντικότερο είναι ότι προστέθηκε και η ρίψη θερμοβαρικών βομβών.

Από 15-20 ρίψεις βομβών τώρα έχουμε φτάσει στις 30-35 προσβολές και φαίνεται ότι η ρωσική Αεροπορία εμπέδωσε το μάθημα του Μπάκχμουτ, όπου απέφευγε να κτυπήσεις αστικές περιοχές δίνοντας έτσι την ευκαιρία στους Ουκρανούς να αμύνονται και να επιμηκύνουν τον χρόνο κατάληψης της πόλης

Είχαμε σημειώσει σημειώσει επανειλημμένα τότε την μειωμένη παρουσία της ρωσικής Αεροπορίας, αλλά φαίνεται ότι οι Ρώσοι πλέον έχουν αντιληφθεί τα σφάλματά τους.

Η βιομηχανική ζώνη βομβαρδίζεται από την πρώτη μέρα, αλλά από τις 6 Απριλίου ξεκίνησαν και οι ρίψεις θερμοβαρικών βομβών μετατρέποντας την περιοχή σε κόλαση με τους Ουκρανούς να χάνουν μέχρι και 500 άτομα προσωπικό κάθε μέρα και κυρίως διαλύουν τα ουκρανικά οχυρωματικά έργα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.