ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Άμεσο διάλογο του προέδρου της Ουκρανίας με τον Β.Πούτιν ζητά o σύμβουλος του Β.Ζελένσκι

«Η θέση της Ουκρανίας στις ειρηνευτικές συνομιλίες με τη Ρωσία είναι αρκετά συγκεκριμένη»

Άμεσο διάλογο του προέδρου της Ουκρανίας με τον Β.Πούτιν ζητά o σύμβουλος του Β.Ζελένσκι

Ο σύμβουλος του προεδρικού γραφείου της Ουκρανίας και μέλος της ομάδας που συμμετέχει στις διαπραγματεύσεις με τη Ρωσία, Μιχαήλ Ποντόλιακ, μιλά για τις απαιτήσεις της Ουκρανίας κατά τις ειρηνευτικές συνομιλίες.

Συγκεκριμένα, αναφέρει πως η κατάπαυση του πυρός και η αποχώρηση των ρωσικών στρατευμάτων είναι δύο σημεία που πρέπει να συζητηθούν σε απευθείας συνομιλίες μεταξύ των προέδρων των δύο χωρών, Βολοντίμιρ Ζελένσκι και Βλαντίμιρ Πούτιν.

«Η θέση μας στις διαπραγματεύσεις είναι αρκετά συγκεκριμένη: νομικά επαληθευμένες εγγυήσεις ασφάλειας. κατάπαυση του πυρός, αποχώρηση των ρωσικών στρατευμάτων.

Αυτό είναι δυνατό μόνο με έναν άμεσο διάλογο μεταξύ των αρχηγών της Ουκρανίας και της Ρωσικής Ομοσπονδίας», δήλωσε ο διαπραγματευτής στο Twitter.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.