ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Λένε οι ΛΟΑΤΚΙ ότι 1 στους 5 απο την «Generation Z» είναι «δικός τους». Με το επίδομα λοχείας (!) που τους δίνει η κυβέρνηση σύντομα θα γίνουν 3 στους 5 λόγω φτώχειας

Ουκρανία: Ρώσος στρατιώτης καταρρίπτει ουκρανικό FPV drone με κυνηγετική καραμπίνα (βίντεο)

Αυξάνεται η χρήση κυνηγετικών όπλων εναντίον drone στα πεδία μάχης

Ουκρανία: Ρώσος στρατιώτης καταρρίπτει ουκρανικό FPV drone με κυνηγετική καραμπίνα (βίντεο)

Ένας Ρώσος στρατιώτης κατάφερε να καταρρίψει ένα ουκρανικό FPV drone χρησιμοποιώντας μια κυνηγετική καραμπίνα, όπως καταγράφει βίντεο από το «Χ». 

Το περιστατικό υποδεικνύει την αυξανόμενη χρήση κυνηγετικών όπλων και άλλων όπλων τύπου καραμπίνας για την αντιμετώπιση των τετρακόπτερων drone FPV.

Η τακτική αυτή έχει αρχίσει να συζητείται ευρέως, με προτάσεις Ρώσων στρατιωτικών αναλυτών για τον εξοπλισμό κάθε διμοιρίας πεζικού με τουλάχιστον δύο τέτοια όπλα.

Η χρήση κυνηγετικών καραμπινών παρέχει στους στρατιώτες ένα ευέλικτο και αποτελεσματικό εργαλείο για την άμεση αντίδραση σε απειλές από χαμηλά ιπτάμενα drones, τα οποία συχνά χρησιμοποιούνται για αναγνώριση ή επιθέσεις.

Δείτε το σχετικό βίντεο: 

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.