ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

«Πνίγουν» τους Ουκρανούς στο Μπακχμούτ οι Ρώσοι: Αδύνατη πλέον η άμυνα της πόλης – Ξεκίνησαν να αποχωρούν δυνάμεις

Ρωσικό σχέδιο οι «επιτυχίες» των Ουκρανών τις τελευταίες ημέρες;

«Πνίγουν» τους Ουκρανούς στο Μπακχμούτ οι Ρώσοι: Αδύνατη πλέον η άμυνα της πόλης – Ξεκίνησαν να αποχωρούν δυνάμεις

Φαίνεται ότι η μάχη που μας απασχόλησε για εδώ και περίπου 10 μήνες θα λάβει τέλος, καθώς οι ρωσικές δυνάμεις ξεκίνησαν τα τελευταία 24ωρα αντεπίθεση στο Μπακχμούτ και ήδη έχουν ξεκινήσει να αποχωρούν οι Ουκρανοί. 

Οι Ουκρανοί που απέστειλαν στρατεύματα την προηγούμενη εβδομάδα στο Μπακχμούτ, ώστε να δυσκολέψουν ακόμη περισσότερο τη Ρωσία είχαν ορισμένες επιτυχίες και προωθήθηκαν για αρκετά μέτρα, ωστόσο είναι αρκετά πιθανό όλο αυτό να ήταν ένα ρωσικό σχέδιο για να βγουν οι Ουκρανοί από τις οχυρώσεις τους.

Όπως σας ανέφερε από το πρωί το pronews.gr οι Ρώσοι κατά την διάρκεια της νύχτας χρησιμοποιούν εμπρηστικά βλήματα και κατακαίνε τις πιο ευάλωτες ουκρανικές θέσεις ανάμεσα στους δρόμους της πόλης, ενώ οι δυνάμεις της Wagner «καθάρισαν» και άλλα κτίρια στα οποία μέσα είχαν οχυρωθεί οι Ουκρανοί.

Θεωρείτε ότι η παταγώδης αποτυχία των δημοσκοπήσεων ως προς την πρόβλεψη του αποτελέσματος των τουρκικών εκλογών μπορεί να επαναληφθεί και στις ελληνικές εκλογές την ερχόμενη Κυριακή;

  • Όχι (9%, 1.434 Votes)
  • Ναι (78%, 11.894 Votes)
  • Ίσως όχι (1%, 217 Votes)
  • Ίσως ναι (9%, 1.380 Votes)
  • Δεν ξέρω/Δεν απαντώ (2%, 245 Votes)

Σύνολο ψήφων: 15.170

Loading ... Loading ...

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες οι Ουκρανοί έφυγαν από την ακρόπολη, απ’ όπου και αμύνονταν και πλέον είναι θέμα χρόνου να πέσει η πόλη. Υπό ρωσικό έλεγχο βρίσκεται πλέον το 97% της πόλης! 

Ήδη υπάρχουν αναφορές ότι έχουν ξεκινήσει να αποχωρούν από την πόλη οι πρώτες ουκρανικές δυνάμεις και δεν είναι απίθανο η ουκρανική επίθεση των τελευταίων ημερών πραγματοποιήθηκε για να ανοίξει δρόμος ώστε να μπορέσουν να φύγουν από τη «Φωλιά» οι Ουκρανοί και να μην πραγματοποιηθεί η απειλή των Ρώσων, ότι δεν θα μείνει κανείς στρατιώτης ζωντανός στη πόλη.

Όπως αναφέρει ο Γ.Πριγκόζιον πλέον έχουν μείνει μόλις 12 κτίρια υπό ουκρανικό έλεγχο, με τους Ρώσους να προωθούνται ακόμη περισσότερο από το πρωί (σσ. τότε ήταν 20 κτίρια υπό ουκρανικό έλεγχο).

https://twitter.com/200_zoka/status/1658117435277320193

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

https://twitter.com/200_zoka/status/1658130090050437121

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.