ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Σφοδρές μάχες στην Ροζντολόφκα: Οι Ρώσοι προχώρησαν σε βάθος ενός χιλιομέτρου

Τα ρωσικά στρατεύματα προσπαθούν να φτάσουν προς τον σιδηροδρομικό σταθμό

Σφοδρές μάχες στην Ροζντολόφκα: Οι Ρώσοι προχώρησαν σε βάθος ενός χιλιομέτρου

Τα ρωσικά στρατεύματα κατάφεραν να προσχωρήσουν σε σε βάθος περίπου 1 χλμ. κατά μήκος ενός μετώπου πλάτους 7,65 χλμ. με πρόσβαση στα νότια «προάστια» του χωριού Ροζντολόφκα, σύμφωνα με ουκρανικές πηγές. 

Μάλιστα υπάρχουν πληροφορίες, που δεν έχουν επιβεβαιωθεί ακόμη, ότι οι ρωσικές αερομεταφερόμενες δυνάμεις κατάφεραν να εισέλθουν στον οικισμό.

Κάποιες πηγές αναφέρουν ότι οι VDV εισήλθαν στον οικισμό, ενώ άλλες το διαψεύδουν.

Σύμφωνα με τους Ρώσους, «το πλάτος του μετώπου, όπου η επίθεση εξελίσσεται με επιτυχία, έχει ήδη ξεπεράσει τα 8 χιλιόμετρα: από τα περίχωρα του χωριού Nikolaevka έως τη δεξιά όχθη του ποταμού Sukhaya Plotva νοτιοανατολικά του Vesely. Και το βάθος είναι μέχρι 1,5 χλμ.

Τα ρωσικά στρατεύματα δεν έχουν προχωρήσει κατά μήκος ενός μετώπου μήκους άνω των 8 χιλιομέτρων προς αυτή την κατεύθυνση από πέρυσι».

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, διεξάγονται σφοδρές μάχες στα νότια προάστια της Ροζντολόφκα.

Επιπλέον, τα ρωσικά στρατεύματα, με την υποστήριξη του πυροβολικού, προσπαθούν να φτάσουν στον ομώνυμο σιδηροδρομικό σταθμό.

Ο ουκρανικός Στρατός το χρησιμοποιεί ως βασικό οχυρό προς αυτή την κατεύθυνση.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Εάν αυτό το προπύργιο των ουκρανικών Ενόπλων Δυνάμεων πέσει, τότε οι Ρώσοι θα έχουν την ευκαιρία να αναπτύξουν επίθεση τόσο προς το Seversk όσο και προς την κατεύθυνση της Belogorovka, μπαίνοντας στο πλευρό του ουκρανικού Στρατού.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.