ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Σκωτία: Επέστρεψαν από τη Γάζα τα πεθερικά του περιφερειακού Πρωθυπουργού, Χ.Γιούσαφ

«Είμαι στην ευχάριστη θέση να πω ότι τα πεθερικά μου είναι ασφαλή και επέστρεψαν στο σπίτι τους»

Σκωτία: Επέστρεψαν από τη Γάζα τα πεθερικά του περιφερειακού Πρωθυπουργού, Χ.Γιούσαφ

Ο περιφερειακός πρωθυπουργός της Σκωτίας Χάμζα Γιούσαφ και η σύζυγός του κατάφεραν να συναντηθούν με τα μέλη της οικογένειάς τους που είχαν εγκλωβιστεί στη Λωρίδα της Γάζας.

Ο περιφερειακός πρωθυπουργός της Σκωτίας Χάμζα Γιούσαφ δήλωσε ότι η οικογένεια της Παλαιστίνιας συζύγου του, η οποία είχε παγιδευτεί στη Γάζα, επέστρεψε στη Σκωτία δηλώνοντας ότι «θα συνεχίσουμε να υψώνουμε τη φωνή μας για να σταματήσουμε τη δολοφονία αθώων ανδρών, γυναικών και παιδιών στη Γάζα».

Σε δήλωση στο λογαριασμό του στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης «X», ο περιφερειακός πρωθυπουργός της Σκωτίας Χαμζά Γιούσαφ μοιράστηκε μια οικογενειακή φωτογραφία, στην οποία συμπεριλαμβάνονται η πεθερά και ο πεθερός του που επέστρεψαν στη Σκωτία, και σημείωσε ότι είναι στην ευχάριστη θέση να δηλώσει ότι τα μέλη της οικογένειάς του είναι ασφαλή και επέστρεψαν στην πατρίδα τους.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Είμαι στην ευχάριστη θέση να πω ότι τα πεθερικά μου είναι ασφαλή και επέστρεψαν στο σπίτι τους» ανέφερε χαρακτηριστικά.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.