ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

The Guardian: Βρετανία, Καναδάς και Αυστραλία αρνούνται να απελάσουν Ρώσους διπλωμάτες

Τους προηγούμενους δύο μήνες απελάθηκαν άλλοι 200 Ρώσοι διπλωμάτες

The Guardian: Βρετανία, Καναδάς και Αυστραλία αρνούνται να απελάσουν Ρώσους διπλωμάτες

Βρετανία,  Καναδάς και  Αυστραλία έχουν αρνηθεί μέχρι στιγμής να προχωρήσουν σε απελάσεις Ρώσων διπλωματών, εν αντιθέσει με 15 ευρωπαϊκές χώρες που έχουν απελάσει περισσότερους από 200, αναφέρει ο βρετανικός Guardian.

Το Ηνωμένο Βασίλειο δείχνει απροθυμία να δράσει, παρά την προειδοποίηση της υπουργού Εξωτερικών, Λιζ Τρας.

Ο Καναδός πρωθυπουργός, Τζάστιν Τριντό, υπερασπίστηκε την απόφαση, λέγοντας ότι είναι πιθανό η Ρωσία να ανταποδώσει με ένα αντίστοιχο μέτρο.

Είπε ακόμη ότι δεν ήταν σίγουρος εάν η «συμβολική χειρονομία» θα άξιζε να εκδιωχθούν Καναδοί διπλωμάτες από τη χώρα.

Η Βρετανία είχε απελάσει 23 Ρώσους διπλωμάτες το 2018, αφού το Κρεμλίνο δεν έδωσε επαρκείς εξηγήσεις για την υπόθεση δηλητηρίασης του πρώην κατασκόπου Σεργκέι Σκριπάλ στο Σάλσμπερι.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Την τελευταία εβδομάδα, Πολωνία, Γερμανία, Γαλλία, Σλοβενία, Ιταλία, Ισπανία, Βέλγιο, Ολλανδία, Δανία, Λετονία, Ελλάδα, Πορτογαλία, Εσθονία, Ιρλανδία, Σουηδία, Τσεχία, Αυστρία και Λουξεμβούργο προχώρησαν στην κήρυξη Ρώσων διπλωματών ως ανεπιθύμητων προσωπικοτήτων και στην απέλασή τους.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.