Απόφοιτος του «τίποτα» στην κυβέρνηση του «μηδέν»...

Το Ιράν είχε αποκτήσει κινεζικό κατασκοπευτικό δορυφόρο από το 2024

Έτσι έπληξε με ακρίβεια τις αμερικανικές βάσεις

Το Ιράν είχε αποκτήσει κινεζικό κατασκοπευτικό δορυφόρο από το 2024

Το Ιράν φέρεται ότι απέκτησε κρυφά έναν κινεζικής κατασκευής κατασκοπευτικό δορυφόρο (TEE-01B) στα τέλη του 2024 μέσω της αεροδιαστημικής μονάδας του Σώματος των Φρουρών της Ισλαμικής Επανάστασης.

Διαρροή εγγράφων υποδηλώνει ότι ο δορυφόρος χρησιμοποιήθηκε στη συνέχεια για την παρακολούθηση βασικών στρατιωτικών βάσεων των ΗΠΑ σε όλη τη Μέση Ανατολή, παράγοντας εικόνες και συντεταγμένες με χρονική σήμανση.

Αυτές χρησιμοποιήθηκαν πριν και μετά τις επιθέσεις με μη επανδρωμένα αεροσκάφη και πυραύλους για να βοηθήσουν στον σχεδιασμό επιθέσεων και στην αξιολόγηση των ζημιών.

Δείτε μας ζωντανά στο YouTube, Twitch, X, Telegram

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.