ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Λένε οι ΛΟΑΤΚΙ ότι 1 στους 5 απο την «Generation Z» είναι «δικός τους». Με το επίδομα λοχείας (!) που τους δίνει η κυβέρνηση σύντομα θα γίνουν 3 στους 5 λόγω φτώχειας

Επεισόδια με πέτρες και βόμβες μολότοφ μετά το τέλος της πορείας στη Θεσσαλονίκη (φώτο-βίντεο)

Οι διμοιρίες των ΜΑΤ απάντησαν με χρήση χημικών και χειροβομβίδων κρότου λάμψης

Επεισόδια με πέτρες και βόμβες μολότοφ μετά το τέλος της πορείας στη Θεσσαλονίκη (φώτο-βίντεο)

Μετά την ολοκλήρωση της πορείας έξω από το υπουργείο Μακεδονίας και Θράκης, ξέσπασαν επεισόδια στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Ειδικότερα, ομάδα κουκουλοφόρων αποσπάστηκε από τον κύριο όγκο των διαδηλωτών και κατευθύνθηκε προς τις αστυνομικές δυνάμεις στο Ιερό Ναό του Αγίου Δημητρίου.

Πέταξαν πέτρες και βόμβες μολότοφ προς τις διμοιρίες των ΜΑΤ, οι οποίες απάντησαν με χρήση χημικών και χειροβομβίδων κρότου λάμψης.

Νωρίτερα, επεισόδια σημειώθηκε στο κέντρο της Θεσσαλονίκης κατά τη διάρκεια των απεργιακών συγκεντρώσεων.

Άγνωστοι αποσπάστηκαν από τον κύριο όγκο της πορείας που κινούνταν στην οδό Τσιμισκή, και ξεκίνησαν να προκαλούν φθορές σε καταστήματα.

Οι άγνωστοι έσπασαν τη βιτρίνα ενός κοσμηματοπωλείου ενώ προκάλεσαν φθορές και σε δύο υποκαταστήματα τραπεζών σε Τσιμισκή και Ίωνος Δραγούμη.

Έπειτα πυρπόλησαν και έναν κάδο, ωστόσο χάρη στην άμεση επέμβαση περιοίκων, η φωτιά έσβησε αμέσως.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.