ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Επίθεση με οξύ στην Κρήτη – Δικηγόρος θύματος: «Δέχθηκε να τη συναντήσει με την υπόσχεση ομαδικού σεξ»

Θα υποβληθεί μήνυση και κατά της «Στεφανίας» για συνεργεία στην επίθεση

Επίθεση με οξύ στην Κρήτη – Δικηγόρος θύματος: «Δέχθηκε να τη συναντήσει με την υπόσχεση ομαδικού σεξ»

Συνεχίζει να απασχολεί η υπόθεση της επίθεσης με καυστικό υγρό από μια 38χρονη στον εν διαστάσει σύζυγό της, σε ξενοδοχείο του Ηρακλείου της Κρήτης.

Ειδικότερα, ο δικηγόρος του θύματος, Αλέξης Κούγιας, επανέλαβε ότι σε συνομιλία που είχε με τον 36χρονο στο νοσοκομείο, το θύμα του αποκάλυψε τον τρόπο με τον οποίο παγιδεύτηκε.

Ενώ στην αρχή αρνήθηκε να συναντηθεί με την 38χρονη που τον πίεζε, τελικά δέχτηκε να συναντηθεί μαζί της, δεχόμενος τηλεφωνήματα και από μια φίλη της ονόματι «Στεφανία», με την υπόσχεση ομαδικού σεξ.

Ο κ. Κούγιας είπε, πως θα υποβληθεί μήνυση και κατά της «Στεφανίας» για συνεργεία στην επίθεση κατά του πελάτη του, ο οποίος συνεχίζει να νοσηλεύεται και μόνο για το μάτι του θα χρειαστεί να υποβληθεί σε 25 εγχειρήσεις.

Παράλληλα εξέφρασε την απορία του, για το πως είναι δυνατόν η 38χρονη δράστρια, που βρίσκεται προφυλακισμένη στις φυλακές Νεαπόλεως, να δίνει συνεχώς συνεντεύξεις αναπτύσσοντας την υπερασπιστική της γραμμή, επιτιθέμενη παράλληλα στο θύμα της.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.