ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Επίθεση στο σπίτι της Ν.Πελόζι: Ο δράστης είχε σκοπό να την «κρατήσει όμηρο και να της σπάσει τα γόνατα»

Ο DePape εισέβαλε στο σπίτι του ζευγαριού στο Σαν Φρανσίσκο και φέρεται να φώναζε «πού είναι η Νάνσι;»

Επίθεση στο σπίτι της Ν.Πελόζι: Ο δράστης είχε σκοπό να την «κρατήσει όμηρο και να της σπάσει τα γόνατα»

Το FBI, έδωσε στη δημοσιότητα, νέα στοιχεία σχετικά με την επίθεση στο σπίτι της Νάνσι Πελόζι, κατά τη διάρκεια της οποίας, ο σύζυγός της Πολ. δέχτηκε επίθεση με σφυρί από τον 42χρονο David DePape.

Σύμφωνα με την Daily Mail, ο δράστης είχε σχεδιάσει την εισβολή στο σπίτι της Πελόζι, με σκοπό να την «κρατήσει όμηρο και να της σπάσει τα γόνατα» σε περίπτωση που του «έλεγε ψέματα».

Ο DePape εισέβαλε στο σπίτι του ζευγαριού στο Σαν Φρανσίσκο και φέρεται να φώναζε «πού είναι η Νάνσι;».

Η Δημοκρατική πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων, βρισκόταν στην Ουάσινγκτον όταν ο διαρρήκτης εισέβαλε στο σπίτι της και επέστρεψε στο Σαν Φρανσίσκο για να είναι κοντά στον σύζυγό της.

Ο DePape ο οποίος είναι υπό κράτηση, βρίσκεται αντιμέτωπος μεταξύ άλλων με τις κατηγορίες της επίθεσης και της απόπειρας απαγωγής.

Ο Πολ Πελόζι, ο οποίος ήταν μόνος στο σπίτι όταν εισέβαλε ο DePape, κάλεσε την αστυνομία που έφτασε λίγα λεπτά αργότερα για να βρει τον 82χρονο και τον DePape, 42, να παλεύουν με ένα σφυρί, σύμφωνα με ένα δελτίο τύπου του Υπουργείου Δικαιοσύνης.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο Πολ Πελόζι παραμένει νοσηλευόμενος στη μονάδα εντατικής θεραπείας έχοντας στο πλευρό του μέλη της οικογένειάς του.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.