ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Σύλληψη 40χρονου Αλβανού για διαρρήξεις και κλοπές στην Καλλιθέα

Σύλληψη 40χρονου Αλβανού για διαρρήξεις και κλοπές στην Καλλιθέα

  40χρονος Αλβανός συνελήφθη από τις αρχές στην περιοχή του Μοσχάτου, για διάρρηξη σούπερ-μάρκετ στην Καλλιθέα. Σύμφωνα με την αστυνομία, ο συλληφθείς, μαζί με ακόμη ένα άτομο, εισέβαλαν στο σούπερ-μάρκετ στην Καλλιθέα και αφαίρεσαν περίπου 22 χιλιάδες ευρώ από το χρηματοκιβώτιο. Στη συνέχεια, επιβιβάσθηκαν σε κλεμμένο όχημα που οδηγούσε άλλος συνεργός τους και διέφυγαν.

  Όταν εντοπίστηκαν από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης, ανέπτυξαν ταχύτητα για να διαφύγουν και συγκρούστηκαν με διερχόμενο αυτοκίνητο. Προσπάθησαν εκ νέου να διαφύγουν με τα πόδια, αλλά οι αστυνομικοί κατάφεραν να ακινητοποιήσουν τον 30χρονο, ο οποίος προέβαλε αντίσταση και τους επιτέθηκε. Στην κατοχή του και στο αυτοκίνητο βρέθηκαν και κατασχέθηκαν πλήθος διαρρηκτικών εργαλείων, ασύρματος και δύο κουκούλες.

  Σύμφωνα με την αστυνομία τα άτομα που συμμετείχαν στη ληστεία στην Καλλιθέα, είχαν συστήσει από τις αρχές του 2013 εγκληματική σπείρα που διέπραττε διαρρήξεις και κλοπές σε σούπερ-μάρκετ, πρατήρια υγρών καυσίμων και σπίτια.

  Για τη μετάβαση στους τόπους των διαρρήξεων και τη διαφυγή τους χρησιμοποιούσαν κλεμμένα αυτοκίνητα.

  Μέχρι στιγμής, έχουν εξιχνιασθεί δύο περιπτώσεις διαρρήξεων-κλοπών τον τελευταίο μήνα σε μονοκατοικία στο Νέο Κόσμο και σε πρατήριο υγρών καυσίμων στην Παλλήνη, ενώ συνεχίζονται οι έρευνες για να εξακριβωθεί η συμμετοχή τους σε άλλες παρόμοιες αξιόποινες πράξεις.

  Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών και η αστυνομία αναζητεί τους υπόλοιπους.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.