ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ο σκληρός δραπέτης των φυλακών Τρικάλων πρωταγωνιστής στη ληστεία του 1 εκατ.

Ο σκληρός δραπέτης των φυλακών Τρικάλων πρωταγωνιστής στη ληστεία του 1 εκατ.

Η ΕΛ.ΑΣ ταυτοποίησε τον έναν από τους δράστες της ληστείας με λεία ένα εκατομμύριο ευρώ, καθώς ο ένας από τους δράστες άφησε το αποτύπωμα του στο γκισέ.

Πρόκειται για τον 25χρονο Αλβανό Κάλα Κλεμέντ που καταζητείται από το Μάρτιο όπου πραγματοποιήθηκε η απόδραση των 11 Αλβανών κακοποιών από το σωφρονιστικό κατάστημα Τρικάλων.

Ο δραπέτης αναγνωρίστηκε τόσο από το κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης της τράπεζας -αφού τα πρόσωπα των ληστών δεν ήταν καλυμμένα- όσο και από δακτυλικό αποτύπωμα το οποίο ταυτοποιήθηκε.

Πώς έγινε η ληστεία

Σύμφωνα με τα στοιχεία που περισυνέλεξε η Ελληνική Αστυνομία, οι δύο δράστες εισήλθαν περί ώρα 08.40 ως πελάτες στο εσωτερικό της τράπεζας και στη συνέχεια κρατώντας ο ένας όπλο (πιθανόν πιστόλι) και ο άλλος πολεμικό τυφέκιο τύπου «καλάσνικοφ», απείλησαν τους υπαλλήλους και αφαίρεσαν μεγάλο χρηματικό ποσό.

Στη συνέχεια, διέφυγαν από παράθυρο του ημιώροφου της τράπεζας, απ’ όπου βρήκαν πρόσβαση σε ταράτσα νεοαναγειρόμενης οικοδομής.

Αμέσως, σήμανε συναγερμός στην Ελληνική Αστυνομία, και έγινε μεγάλη κινητοποίηση για τον εντοπισμό των δραστών.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.