ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτός ο Βαρτζόπουλος (και «καραμανλικός» τρομάρα του) πόσα «κιλά» πολιτικά χαζός είναι;

Κρήτη: Χειροπέδες σε 50χρονη αλλοδαπή που απείλησε με μαχαίρι και λήστεψε ηλικιωμένο

Κρήτη: Χειροπέδες σε 50χρονη αλλοδαπή που απείλησε με μαχαίρι και λήστεψε ηλικιωμένο

Συνελήφθη στα Χανιά Κρήτης 50χρονη αλλοδαπή καθώς απείλησε με μαχαίρι και λήστεψε ηλικιωμένο άντρα.

Η γυναίκα λίγο πριν τη σύλληψή της είχε αφαιρέσει με την απειλή μαχαιριού από έναν 90χρονο Χανιώτη, το χρηματικό ποσό των 20 ευρώ και κόσμημα. Σύμφωνα με πληροφορίες, η ληστεία έγινε στα δημόσια ουρητήρια των Χανίων.

Βρέθηκε πάνω της το μαχαίρι

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η γυναίκα εντοπίστηκε άμεσα και συνελήφθη από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Χανίων, ενώ στην κατοχή της βρέθηκε και κατασχέθηκε το εν λόγω μαχαίρι. Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Χανίων, ενώ η συλληφθείσα με τη σε βάρος της σχηματισθείσα δικογραφία θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χανίων.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.