Απαγόρευση της λιτανείας της εικόνας του Αγίου Δημητρίου αλλά ελεύθερα οι Πακιστανοί στο κέντρο για δική τους γιορτή!

Απαγόρευση της λιτανείας της εικόνας του Αγίου Δημητρίου αλλά ελεύθερα οι Πακιστανοί  στο κέντρο για δική τους γιορτή!

Πραγματικά είναι να απορεί κανείς σε ποια χώρα ζει. Από τη μια απαγορεύουν τη συμμετοχή πιστών στη Λιτάνευση της εικόνας του Αγίου Δημητρίου στη Θεσσαλονίκη και από την άλλη Πακιστανοί κατεβαίνουν στο κέντρο της Αθήνας εορτάζοντας τη γέννηση ενός δικού τους προφήτη!

Πρόκειται για δύο χαρακτηριστικές περιπτώσεις που καταδεικνύουν ότι η χώρα έχει πλέον αλλάξει πρόσωπο, ύφος και ήθος. Κανείς δεν γνωρίζει τι είναι ακριβώς αυτή τη στιγμή ή σε τι θα μετεξελιχθεί , αλλά η μεταμόρφωση είναι γρήγορη και χωρίς επιστροφή.

Η θρησκευτική πομπή των Πακιστανών έγινε κανονικά σε μια Αθήνα, που κανείς δεν αναγνωρίζει πλέον ως την άλλοτε πρωτεύουσα του ελληνικού κράτους.

Έτσι η πομπή για τον προφήτη των Πακιστανών πραγματοποιήθηκε κανονικά (επιστρέψαμε δηλαδή στην κανονικότητα) και ξεκίνησε από την πλατεία Κοτζιά (ίσως είναι ώρα να αλλάξουμε και το όνομα στην πλατεία σε κάτι ποιο μουσουλμανικό) και κατέληξε στην πλατεία Συντάγματος.

Την ίδια περίπου ώρα στην Άγκυρα ειδικές δυνάμεις από την Τουρκία και το Πακιστάν πραγματοποιούσαν κοινή εκπαίδευση και επίδειξη!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μήπως αυτοκτονούμε σαν χώρα ή το έχουμε κάνει ήδη και δεν το ξέρουμε;

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.