ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Παραδόθηκε ο άντρας που πυροβόλησε τον αδερφό του έξω από το ΚΕΠ στο Κορωπί

Τι κατέθεσε το θύμα

Παραδόθηκε ο άντρας που πυροβόλησε τον αδερφό του έξω από το ΚΕΠ στο Κορωπί

Παραδόθηκε το μεσημέρι της Τρίτης 7 Δεκεμβρίου, ο δράστης που πυροβόλησε τον αδελφό του μπροστά στα μάτια της συζύγου του, υπαλλήλων και περαστικών, έξω από το ΚΕΠ Κορωπίου.

Να σημειωθεί πως οι Αρχές, τον αναζητούσαν από τις 16 Νοεμβρίου.

Μάλιστα, αύριο Πέμπτη θα απολογηθεί στον ανακριτή.

Πώς συνέβη το περιστατικό

Σύμφωνα με το διαβιβαστικό της αστυνομίας ο αδερφός μαζί με άλλα άτομα πήγαν στο ΚΕΠ Κορωπίου και περίμεναν. Όταν είδαν να βγαίνουν το θύμα, η σύζυγός του και ο κουμπάρος τους, τους πλησίασαν και τους επιτέθηκαν με σιδερόβεργες που είχαν μαζί τους ενώ άρχισαν να τους γρονθοκοπούν.

Στη συνέχεια ο αδερφός πυροβόλησε τον αδερφό του από απόσταση δύο μέτρων, προκαλώντας του τραύμα στη γάμπα του δεξιού ποδιού. Την ίδια ώρα, ένας άλλος από την παρέα του δράστη επιτηρούσε το χώρο κρατώντας και εκείνος όπλο. Στη συνέχεια μπήκαν σε ένα λευκό αυτοκίνητο και τράπηκαν σε φυγή.

Τι είπε αυτόπτης μάρτυρας

«Είδα δύο αυτοκίνητα, ένα λευκό και ένα μαύρο να έρχονται ανάποδα από την οδό Αγίων Αναργύρων. Τα οχήματα σταμάτησαν ακριβώς έξω από το ΚΕΠ και κατέβηκαν τέσσερα με πέντε άτομα.

Ο ένας από αυτούς κρατούσε λοστό και άρχισε να χτυπάει μια γυναίκα στα πόδια με αποτέλεσμα η γυναίκα να πέσει στο δρόμο. Μαζί με τη γυναίκα άρχισε να χτυπάει και τους άλλους που ήταν μαζί της. Εκεί που χτυπούσε αυτός με το λοστό ήρθε ένας ψηλός και έβγαλε ένα ασημί όπλο και πυροβόλησε τον άντρα και αφού πρώτα σημάδεψε προς το μέρος του σαν να ήθελε να τον σκοτώσει».

Τι κατέθεσε το θύμα

Το θύμα είπε στις αρχές ποιοι ήταν αυτοί που τους επιτέθηκαν και ποιος τον πυροβόλησε, περιγράφοντας όσα έγιναν.

«Ο αδερφός μου μαζί με έναν άλλο κρατούσαν δύο όπλα. Όλοι μαζί μου φώναξαν «Εσύ είσαι ο δυνατός που μαλώνεις;». Τότε ο αδερφός μου με πυροβόλησε. Τα άλλα άτομα άρχισαν να χτυπάνε τη γυναίκα μου. Με πυροβόλησαν γιατί ήθελαν να με σκοτώσουν, επειδή πριν από ενάμιση μήνα, σε ένα γλέντι που είχα κάνει, είχα τσακωθεί με τον αδερφό μου για ασήμαντη αφορμή. Αυτοί το πήραν προσωπικά και ήθελαν να με σκοτώσουν».

Ένας από τους μάρτυρες αναφέρει στην κατάθεσή του ότι μετά τον καυγά στο γλέντι, οι δράστες πήγαν στο σπίτι του και άρχισαν να πυροβολούν την γκαραζόπορτα, με τη γυναίκα και τα παιδιά του να είναι μέσα στο σπίτι. Στην ερώτηση γιατί δεν έκαναν καταγγελία στην αστυνομία, η απάντηση ήταν πως επειδή ήταν συγγενείς, η ιστορία θα «ξεθυμάνει».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«O εντολέας μου δεν ξύπνησε ένα πρωί και είπε να πυροβολήσει τον αδερφό του. Ο λόγος που το έκανε και που θα πει στον ανακριτή την Πέμπτη είναι εξαιρετικά σοβαρός. Κάποια πράγματα δεν είναι πάντα όπως φαίνονται», δήλωσε ο δικηγόρος του δράστη Γιάννης Μπαρκαγιάννης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.