ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Ένοπλη ληστεία με ομηρία στα ΕΛΤΑ Κορωπίου – Συνελήφθη ο δράστης

Μαστίζει η εγκληματικότητα στην Ελλάδα

Ένοπλη ληστεία με ομηρία στα ΕΛΤΑ Κορωπίου – Συνελήφθη ο δράστης

«Συναγερμός» σήμανε στις αρχές στις 7 το πρωί της Πέμπτης, καθώς σημειώθηκε ληστεία με ομηρία στα ΕΛΤΑ Κορωπίου.

Συγκεκριμένα, ένοπλος ληστής εισέβαλε στο κατάστημα, την ώρα που έμπαιναν δύο υπάλληλοι, έδεσε μία γυναίκα και έναν άνδρα και ζήτησε από τον τελευταίο να του ανοίξει το χρηματοκιβώτιο.

Υπολόγιζε όμως χωρίς… την υπάλληλο η οποία κατάφερε να λυθεί και να καλέσει την Αστυνομία. Τότε στο σημείο έσπευσαν άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ και ζήτησαν από τον άνδρα να παραδοθεί. Στη θέα τους ο δράστης έβγαλε ένα όπλο, το έστρεψε προς τη γυναίκα και ζήτησε από τους αστυνομικούς να τον αφήσουν να φύγει.

Οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. τον άφησαν να βγει από τον χώρο, στη συνέχεια όμως το καταδίωξαν και του πέρασαν χειροπέδες.

Ο δράστης είχε αποφυλακιστεί τον Απρίλιο. Είχε καταδικαστεί για υπόθεση ναρκωτικών.

Αυτόπτης μάρτυρας περιέγραψε όσα είδε στην πρωινή εκπομπή.

«Είδαμε έναν άνδρα να τρέχει κρατώντας μία τσάντα. Δεν τηρούσε ούτε τα μέτρα προστασίας. Έτρεχε, περνάει μπροστά από την επιχείρησή μας. Βγήκαμε έξω για να δούμε τι έγινε, καθώς ακούγαμε φωνές. Τρέξαμε και εμείς, είδαμε τους αστυνομικούς να τρέχουν στο σημείο» ανέφερε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Τρύπωσε ο άνδρας σε ένα κατάστημα που είναι υπό κατασκευή. Είπα στους αστυνομικούς ότι μπήκε μέσα και έτσι κατάφεραν και τον βρήκαν και τον συνέλαβαν» πρόσθεσε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.