ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Λάρισα: Λήστεψαν μαθητές για μόλις δώδεκα ευρώ

Λάρισα: Λήστεψαν μαθητές για μόλις δώδεκα ευρώ

Στιγμές τρόμου έζησαν δυο μαθητές στα χέρια δυο εγκληματιών, οι οποίοι τους επιτέθηκαν ενώ περπατούσαν σε ένα δρόμο της Λάρισας και τους χτύπησαν άγρια. Παράλληλα τους απείλησαν και με μαχαίρι για να τους αρπάξουν όλα κι όλα 12 ευρώ, δύο πακέτα τσιγάρα και δύο αναπτήρες.

Οι 18χρονοι μαθητές δεν τόλμησαν να προβάλλουν αντίσταση στους κατά πολύ μεγαλύτερους κακοποιούς, οι οποίοι άρπαξαν ό,τι είχαν στις τσέπες τους και το έβαλαν στα πόδια.

Ειδοποίησαν, όμως, αμέσως την Αστυνομία που ξεκίνησε ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό των δυο ληστών.

Ο ένας από αυτούς εντοπίστηκε από αστυνομικούς της Ασφάλειας και συνελήφθη.

Πρόκειται για έναν 32χρονο Έλληνα που παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας κατηγορούμενος για ληστεία και παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων, ενώ ο αγνώστων μέχρι στιγμής στοιχείων συνεργός του αναζητείται.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τμήμα Ειδήσεων defencenet.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.