ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Απίστευτη καταγγελία για προσβολή μουσουλμάνου από αστυνομικούς

Απίστευτη καταγγελία για προσβολή μουσουλμάνου από αστυνομικούς

Mία καταγγελία από μουσουλμάνο αρκούσε για να κινητοποιηθεί ολόκληρο το τμήμα των ‘αδιάφθορων’ Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΛ.ΑΣ για να εξακριβώσει αν ο λαθρομετανάστης έλεγε την αλήθεια. Η κινητοποίηση μάλλον εντάσσεται στο να μην τυχόν εξεγερθούν οι λαθρομετανάστες της Ελλάδας.

Καταγγελία για προσβολή μουσουλμάνου από αστυνομικούς 

Ερευνα στο Αστυνομικό Τμήμα Περιστερίου διενεργεί η Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΛ.ΑΣ.έπειτα από καταγγελίες για προσβολή θρησκευτικών συμβόλων σύμφωνα με πληροφορίες του “Βήματος”.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η καταγγελία έγινε από τον πρόεδρο της Μουσουλμανικής Ένωσης και κινητοποιήθηκαν οι «αδιάφθοροι», οι οποίοι και εξετάζουν αστυνομικούς του τμήματος. Κατά τις ίδιες πληροφορίες, ο κρατούμενος, ο οποίος μίλησε στους ομοθρήσκους του, δεν έχει μιλήσει ακόμη στους αστυνομικούς για το συμβάν που καταγγέλλει. Επιφυλασσόμενος να δεχθεί πρώτα νομικές συμβουλές.

ΠΗΓΗ

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.