ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ντράπηκε ο Χίμλερ όταν άκουσε τον Μαγιορκίνη...

Η ΠΟΑΣΥ «κρούει των κώδωνα κινδύνου»: Σε «αποσύνθεση» ο εξοπλισμός της ΕΛ.ΑΣ

Η ΠΟΑΣΥ «κρούει των κώδωνα κινδύνου»: Σε «αποσύνθεση» ο εξοπλισμός της ΕΛ.ΑΣ

Τραγικές ελλείψεις σε υλικοτεχνικό εξοπλισμό και περιπολικά αντιμετωπίζουν οι αστυνομικοί που καλούνται με αυτοκίνητα- σαράβαλα και ασυντήρητες μηχανές να καταδιώξουν επικίνδυνους κακοποιούς

Υπενθυμίζεται πως η ΠΟΑΣΥ έχει κατα το παρελθόν κρούσει τον κώδωνα του κινδύνου για την έλλειψη απαραίτητου εξοπλισμού που έχει αναγκάσει τους αστυνομικούς να πληρώνουν απο την τσέπη τους ακόμα και τα αλεξίσφαιρα γιλέκα. Σημερα ο κ Συνδρεβελης επισημαίνει πως «Από καθαρή τύχη πριν λίγες ημέρες δεν τραυματίστηκαν συνάδελφοί μας, οι οποίοι επέβαιναν σε υπηρεσιακό όχημα του Α.Τ. Κορωπίου, όταν σε αυτό εν κινήσει σταμάτησε να λειτουργεί ο κινητήρας του, ενώ παράλληλα εισήλθαν εντός της καμπίνας υγρά προερχόμενα πιθανών από το ψυγείο της μηχανής του περιπολικού.

Οι ψύχραιμες κινήσεις των συναδέλφων μας απέτρεψαν τα χειρότερα, αφού κατόρθωσαν να ακινητοποιήσουν το όχημα με ασφάλεια, τόσο για τους ίδιους ,όσο και για τους διερχόμενους οδηγούς, αφού το περιστατικό έλαβε χώρα στην Αττική οδό, όπου ως γνωστόν οι ταχύτητες που αναπτύσσονται είναι υψηλές και η κυκλοφορία των οχημάτων συχνή.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Για άλλη μια φορά καταγγέλλουμε και διαμαρτυρόμαστε για την κατάσταση, που έχει περιέλθει ο στόλος της ΕΛ.ΑΣ και αναδεικνύουμε τις σοβαρές ελλείψεις σε μέσα και εξοπλισμό, προκειμένου να αντικατασταθεί ο απαρχαιωμένος στόλος επ’ ωφελεία του πολίτη, αλλά και για την εξασφάλιση της σωματικής ακεραιότητας των συναδέλφων μας»

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.