ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Επεισόδια έξω από το σπίτι της βουλευτού Μπέτυς Σκούφα στην Κατερίνη (βίντεο)

Επεισόδια έξω από το σπίτι της βουλευτού Μπέτυς Σκούφα στην Κατερίνη (βίντεο)

Επεισόδια σημειώνονται αυτή την ώρα έξω από το σπίτι της βουλευτού Μπέτυς Σκούφα στην Κατερίνη.

Πορεία 600 και πλέον διαδηλωτών ξεκίνησε πορεία από την κεντρική πλατεία της πόλης και κατευθύνθηκε προς το σπίτι Μπέτυς Σκούφα για να διαμαρτυρηθεί για την σημερινή ψήφιση του νομοσχεδίου και την Ελληνικότητα της Μακεδονίας.

Εκεί τους περίμενε ισχυρότατη αστυνομική δύναμη. Μέλη της πορείας πέταξαν προς τους αστυνομικούς βόμβες μολότοφ και αυτοί απάντησαν με χρήση χημικών και δακρυγόνων.

Η ατμόσφαιρα στο σημείο και στη γύρω περιοχή είναι αποπνικτική λόγω των χημικών, ενώ κάποια δακρυγόνα πέσανε και μέσα στις αυλές των σπιτιών.

Σκούφα: «Τίποτα δεν μας φοβίζει»

Η ίδια η βουλευτής Πιερίας του ΣΥΡΙΖΑ δήλωνε χθες πως «τίποτα δεν μας φοβίζει, τίποτα δεν φοβίζει τη Δημοκρατία».

«Τριάντα ακροδεξιοί τραμπούκοι προσπάθησαν να δημιουργήσουν επεισόδια έξω και από το δικό μου σπίτι και από τα σπίτια των άλλων δύο βουλευτών (Αστέριος Καστόρης και Χαρίλαος Τζαμακλής)», σημείωσε η κ. Σκούφα και πρόσθεσε:

«Μαζεύτηκαν διότι υπήρχε προσκλητήριο με συγκεκριμένη αφίσα, η οποία καλούσε για κατάληψη στα σπίτια των βουλευτών» είπε στο ΑΠΕ.

Η κ. Σκούφα υπογράμμισε ότι «αυτό είναι ποινικά κολάσιμο, πρόκειται για παρενόχληση της οικιακής ειρήνης και θα προχωρήσουμε στα αμέσως επόμενα αναγκαία στάδια».

Σημείωσε, δε, ότι «το ευτυχές γεγονός είναι ότι από το σύνολο της κοινωνίας είναι (τα άτομα αυτά) καταδικαστέα. Τους γνωρίζουν όλοι για τις ακραίες απόψεις τους και είναι απομονωμένα από την κοινωνία άτομα».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.