ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Ληστεία με πυροβολισμούς σε πρακτορείο ΟΠΑΠ στα Γιαννιτσά

Ληστεία με πυροβολισμούς σε πρακτορείο ΟΠΑΠ στα Γιαννιτσά

Με την καρέ- καρέ εξέταση του υλικού από τις κάμερες ασφαλείας ενός πρακτορείου του ΟΠΑΠ στα Γιαννιτσά της Πέλλας, αλλά και των γύρω καταστημάτων, προσπαθούν οι αστυνομικοί να αναγνωρίσουν τους κακοποιούς που το λήστεψαν πυροβολώντας.

Ήταν λίγο μετά τις 10 τη νύχτα του Σαββάτου, όταν στο πρακτορείο που στεγάζεται σε κτίριο δίπλα στο 1ο Γυμνάσιο της πόλης εισέβαλαν δυο άγνωστοι που είχαν καλυμμένα τα πρόσωπά τους και κρατούσαν όπλα. Ο ένας από αυτούς πυροβόλησε στον αέρα για εκφοβισμό, υποχρεώνοντας τον ιδιοκτήτη να σηκώσει τα χέρια ψηλά.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Με την απειλή των όπλων, οι δυο κακοποιοί άδειασαν το ταμείο από τις εισπράξεις που ανέρχονταν σε περισσότερα από 4.000 ευρώ και διέφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση, χωρίς ο πράκτορας να δει αν επιβιβάστηκαν σε κάποιο όχημα. Παρά τις έρευνες που ξεκίνησαν αμέσως, οι αστυνομικοί δεν κατάφεραν να τους εντοπίσουν.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.