ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Κατά τον ΣΥΡΙΖΑ επειδή δεν αναγνωρίζεται ο όρος «γυναικοκτονία» δολοφονούνται γυναίκες. Δηλαδή η γυναίκα είναι ιδιότητα και όχι άνθρωπος...

Επίθεση με γκαζάκι στον προαύλιο χώρο της Βουλής (φωτό, βίντεο)

Επίθεση με γκαζάκι στον προαύλιο χώρο της Βουλής (φωτό, βίντεο)

Συναγερμός σήμανε στη Βουλή όταν άνδρας περίπου 64 ετών την ώρα που περπατούσε στη Βασιλίσσης Σοφίας πέταξε γκαζάκι στον προαύλιο χώρο της Βουλής από την πλαϊνή είσοδο, χωρίς όμως να προκληθεί κάποια έκρηξη.

Οι άνδρες της Φρουράς έσπευσαν και τον ακινητοποίησαν.

Το περιστατικό συνέβη περί τις 18:50 το απόγευμα της Δευτέρας στη Βασιλίσσης Σοφίας στο ύψος που βρίσκονται τα «λουλουδάδικα».

Ο συλληφθείς πέταξε το γκαζάκι, στο οποίο είχε δέσει πάνω σε ένα μικρό ξύλο και το οποίο δεν εξερράγη.

Στο σημείο υπήρχαν τοποθετημένοι Αστυνομικοί της ΥΑΒΕ που ακινητοποίησαν τον δράστη και προχώρησαν άμεσα στη σύλληψή του δράστη.

Σε έλεγχο που έγινε προέκυψε ότι ο δράστης είχε μαζί του ένα μπιτόνι με βενζίνη και ακόμα διάφορα άλλα αντικείμενα που εικονίζονται στην παρακάτω φωτογραφία.

Βρίσκεται ακόμη στο φυλάκιο της Βασ. Σοφίας στη Φρουρά κι αναμένεται η προσαγωγή του στο τοπικό ΑΤ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.