ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Δολοφονία Γάλλου τουρίστα στην Κρήτη: Νεκρός από ψαλιδάκι και τυλιγμένος με κουβέρτες

Δολοφονία Γάλλου τουρίστα στην Κρήτη: Νεκρός από ψαλιδάκι και τυλιγμένος με κουβέρτες

Μυστήριο συνεχίζει να καλύπτει τη δολοφονία που διαπράχθηκε σε ξενοδοχείο στον Τσούτσουρο, στο Ηράκλειο Κρήτης με θύμα έναν 56χρονο Γάλλο τουρίστα που βρέθηκε νεκρός φέροντας τραύματα από ψαλιδάκι ραπτικής.

Από την πρώτη στιγμή βασική ύποπτος ήταν η γυναίκα του άτυχου άνδρα. Πρόκειται για μια 44χρονη Γαλλομαροκινή, η οποία επιμένει ότι ο 56χρονος σύντροφος της αυτοτραυματίστηκε μπροστά στα μάτια της.

Δολοφονία στην Κρήτη: Το πτώμα ήταν τυλιγμένο με κουβέρτες
Οπως περιγράφει η τοπική ιστοσελίδα neakriti.gr, οι Αρχές μπαίνοντας στο δωμάτιο του ξενοδοχείου όπου διαπράχθηκε το αιματηρό περιστατικό αντίκρισαν το άψυχο σώμα του άνδρα να είναι τυλιγμένο με κουβέρτες, ενώ στο κεφάλι του είχε τοποθετηθεί ένα μαξιλάρι. Εκεί, σε κατάσταση σοκ, βρισκόταν και η 44χρονη σύζυγός του η οποία φαινόταν να βρίσκεται εκτός τόπου και χρόνου.

«Είχε ψυχολογικά προβλήματα. Το είχε κάνει και στο παρελθόν» ισχυρίστηκε στους αστυνομικούς που την συνέλαβαν, ωστόσο τα τραύματα που φέρει το θύμα, που τα περισσότερα είναι στην περιοχή της καρδιάς κάνει τις Αρχές να εξετάζουν εξονυχιστικά όλα τα ενδεχόμενα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Προβληματικό ζευγάρι
Οπως γράφει το neakriti.gr, το ζευγάρι είχε φθάσει στην Κρήτη για τις καλοκαιρινές διακοπές του στις 20 Ιουλίου και επρόκειτο να αναχωρήσουν στις 27 του μηνός. Ήδη από τις τρεις πρώτες ημέρες της διαμονής του στο ξενοδοχείο και στην περιοχή είχε γίνει αντιληπτή η προβληματική τους σχέση, όπως λένε αστυνομικές πηγές. Μεγάλη κατανάλωση αλκοόλ, οξύθυμη συμπεριφορά, φωνές και καυγάδες ήταν καθημερινά σκηνικά που αντίκριζαν οι υπάλληλοι του ξενοδοχείου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.