ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

«Απόβαση» παράνομων μεταναστών στο λιμάνι του Πειραιά

«Απόβαση» παράνομων μεταναστών στο λιμάνι του Πειραιά

Την ώρα που τα ελληνικά νησιά βουλιάζουν κάθε μέρα από την εισροή των παράνομων μεταναστών, νέο κύμα από παράνομους μετανάστες έκανε την εμφάνιση του στο μεγαλύτερο λιμάνι της χώρας.

Στο λιμάνι του Πειραιά κατέπλευσε στις 7 το πρωί της Δευτέρας (07/10), το επιβατηγό οχηματαγωγό πλοίο «Νήσος Σάμος» φέρνοντας μαζί του 466 παράνομους μετανάστες (453 από το κέντρο της Μόριας στη Μυτιλήνη και 13 από τη Χίο) που έχουν ζητήσει άσυλο.

Εντός της ημέρας θα επιβιβαστούν σε 17 λεωφορεία με προορισμό τη δομή στο Βαγιοχώρι κοντά στη λίμνη Βόλβη της Κεντρικής Μακεδονίας.

Από τη Λέρο και την Κω αναμένονται μέσα στη μέρα άλλοι 71 παράνομοι μετανάστες με το επιβατηγό οχηματαγωγό πλοίο «Blue star 2». Το πλοίο αναμένεται να καταπλεύσει στην πύλη Ε-1 στις 09:40 το πρωί. Οι παράνομοι μετανάστες αναμένεται να μεταφερθούν σε δομές φιλοξενίας σε Αττική και Κόρινθο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σύμφωνα με πληροφορίες περίπου 400 παράνομοι μετανάστες ακόμα αναμένεται να μεταφερθούν εντός της ημέρας με αρματαγωγό του πολεμικού ναυτικού από τη Σύμη στον Πειραιά.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.