ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

Άγρια δολοφονία ηλικιωμένου στους Αγίους Αναργύρους – Αναζητείται ο γιος του

Άγρια δολοφονία ηλικιωμένου στους Αγίους Αναργύρους – Αναζητείται ο γιος του

Αναστάτωση επικρατεί τις τελευταίες ώρες σε γειτονιά των Αγίων Αναργύρων, έπειτα από την άγρια δολοφονία ενός ηλικιωμένου.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, πρόκειται για έναν 71χρονο, ο οποίος βρέθηκε νεκρός μέσα στο σπίτι του, επί της οδού Αλεξανδρουπόλεως. Ο ηλικιωμένος έφερε τραύματα από μαχαίρι στην κοιλιά και τον θώρακα.

Πηγές της Αστυνομίας αναφέρουν πως στο σπίτι δεν υπάρχουν ίχνη παραβίασης ή ληστείας και τα κίνητρα της ανθρωποκτονίας μέχρι στιγμής δεν έχουν διευκρινιστεί.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Παράλληλα, από τις αρχές αναζητείται ο γιος του θύματος, που -σύμφωνα με πληροφορίες- αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.